Kategorier

Järn 20 mg, 60 caps

Prozis Foods

2 månaders förbrukning!
1 kapsel om dagen!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Kort datum: 2019-05-30
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning

Iron 20 mg en essentiell mineral som främjar kognitiv funktion och energiproduktion!

Järn är något som alla behöver, vissa mer än andra. En står del av det järn du har i kroppen finns i röda blodkroppar som ansvarar för syretransporten till cellerna där syret behövs för att omvandla näringsämnen till energi. Brist på järn resulterar därför i bland annat slöhet och koncentrationssvårigheter.

  • 20mg järn per kapsel!
  • Bidrar till normaliserad energinivå!
  • Håller hjärnan skärpt!
  • Minskar utmattning och trötthet!

Prozis Foods har därför tagit fram dessa järnkapslar som innehåller 20mg järn per kapsel, vilket täcker din kropps dagliga behov. Järn finns naturligt i många livsmedel, men järnbrist är ändå vanligt förekommande på grund av dåliga kostvanor. Så om du känner dig hänhig och slö i hjärnan kan ett järntillskott göra susen!

Kvantitet: 60 kapslar.
Portionsstorlek: 1 kapsel.
Portioner per förpackning: 60 portioner.

Dosering: Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Innehåll  per portion (1 tablett)
Järn 20 mg (143% RDI)

Ingredienser: Förtjockningsmedel (mikrokrystallin-cellulosa), gelatin, bulkmedel (maltodextrin), järnfumarat, klumpförebyggande medel (silikondioxid, magnesiumstearat).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499