Kategorier

Joint Support, 90 tabs

Sportlab

Effektivt komplex av glukos, kondroitin och MSM!

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr 199 kr

Glukosamin, Kondroitin och MSM.

Joint Support från Sportlabs är en högpresterande produkt som består av dessa tre ämnen. Tillsammans verkar ingredienserna för att stadga kroppen och hjälpa till med bildande, bevarande och underhåll av brosk. Glukosamin är en av kroppens viktiga byggstenar som används till en mängd olika områden, bland annat: broskvävnad, ben, hår, hud och naglar. Ämnet är en nyckelfaktor i processen som bildar ny broskvävnad.

Kondroitin som du finner i Joint Support underlättar för brosket att komma åt näring, bidrar till nybildningen av broskvävnad samt motverkar nedbrytning av befintligt brosk.

MSM (Metylsulfonylmetan) är en svavelförening som förekommer som spårämne i fett, kroppsvätskor och skelett. Svavel är en essentiell mineral och förekommer naturligt i kroppen och våra livsmedel. Denna mineral har många viktiga uppgifter i kroppen, bland annat att bilda bindvävskomponenter som brosk, senor och kärlväggar. 

Joint Support från Sportlabs innehåller en väl avvägd dos av alla tre ämnen som verkar i synergi för att förebygga skador och mildra smärta från ledvärk och andra skador.

Innehållsmängd
90 tabletter - 30 portioner.

Dosering: 3 tabletter dagligen.

Innehåll per 1 dos - 3 tabs
MSM (Metylsulfonylmetan) 750mg
Kondroitinsulfat 450mg
Glukosamin sulfat 900mg

Övriga ingredienser: Magnesiumsterat, kiseloxid, mikrokristallin cellulosa


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499