Jumbo Professional 3.2kg

Scitec

JUMBO betyder STARK!

Lagerstatus: I lager

549 kr 399 kr

Jumbo Professional (3200 g)
Bäst före: 2017-07-30
OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning.

  • Muskelbyggande protein
  • Kolhydrater för återhämtning


JUMBO betyder STARK! Det är ett känt faktum att människor underskattar sitt näringsintag under diet, men också överskattar sitt faktiska kostintag när de ska bygga muskler och styrka. Med andra ord så äter de mindre än de tror och behöver för fortsatt och märkbar utveckling. 

Alla letar efter den magiska formeln samtidigt som de blundar för den realitet att ingenting är mer kraftfullt än att långsiktigt konsumera tillräckliga mängder av kalorier, som energigivande kolhydrater och muskelbyggande proteiner. När många tränande också missar att föra en noggrann matdagbok, så tvingas de istället luta sig mot att dagligen inta en JUMBO-liknande shake för att säkerställa att alla nödvändiga näringsämnen finns där. 

Med 52 gram av protein av högsta kvalitet per portion, och en rejäl dos av både snabba och långsamma kolhydrater, så blir JUMBO en praktisk lösning på näringstillförseln. 

JUMBO är utrustad med snabbupptagligt vassleprotein vilket, i enlighet med den senaste forskningen kring näringstiming, gör den allra lämpligast att använda före, under och efter träning. Detta snabba tillflöde av aminosyror kompletterar det du får via din ordinarie fasta föda, vilken sannolikt tar betydligt längre tid på sig (upp till 4-6 timmar) för att nå blodbanan.

Innehåller: 1620 g – 10 portioner
Doseringsförslag: För bästa resultat intag en portion om dagen beroende på din kroppsbyggnad och aktivitetsnivå. Du kan smutta på din drink hela dagen, eller tas vid träning (före / under / efter). Blanda en portion med ca 4 dl vatten, mjölk eller juice.

Allergi info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, soja och ägg proteiner, och jordnötter!

Innehåll per portion 162g (3,5 toppade skopor)

Kalorier 673 kcal
Kalorier från fett 54 kcal
Fett, totalt 6g
Mättat fett 2g
Kolesterol 60mg
Natrium (salt) 73mg
Kalium 63mg
Kolhydrat, totalt 85g
Kostfibrer 3g
Socker 24g
Protein 52g