Kategorier

Cutter, 120 kapslar

Swedish Supplements

32%

Adipose destroyer!
Bränn fett som ett proffs.

Lagerstatus: I lager

249 kr 169 kr

Ett mästerverk inom fettförbränning!

Cutter från Daniel Atterhagen Pro Supplements & Swedish Supplements är framtagen för dig som tar dieten på allvar och verkligen vill nå dina resultat. Denna fatburner kombinerar energin från koffein, antioxidanterna från grönt te, kolrogensyran från gröna kaffebönor och forskolin till en kapsel som innehåller allt du behöver för att lyckas (förutom en vilja av stål, den får du bidra med själv.)

Swedish Supplements Cutter "Adipose Destroyer" är en fatburner som bidrar med flera positiva effekter för dig som försöker bli av med fett. Bland annat: 

  • Höjer din energi och mentala skärpa.
  • Naturligt vätskedrivande.
  • Minskar oxidativ stress med katechiner.
  • Termogen effekt för ökad fettförbränning.

Cutter Swedish Supplements

Alla som provat vet att det inte är en lätt match att träna hårt på kaloriunderskott. Man blir hängig, lättirriterad och är alltid hungrig vilket kan försvåra vardagslivet. Cutter från Daniel "The Butcher" Atterhagen och Swedish Supplements är räddningen, då denna fettförbrännare håller dig skärpt och banar väg för en snabb och effektiv viktminskning.

Dosering: Tag 2-3 kapslar på morgonen tillsammans med mycket vatten Överskrid aldrig 3 kapslar per 24-timmarsperiod och undvik intag sent på kvällen. Börja gärna med en lägre dosering och öka sedan efter behöv för att hitta rätt nivå för dig.
Innehåll: 120 kapslar

Innehåll per kaspel per dagsdos (3 kapslar)
Koffein (vattenfritt) 100 mg 300 mg
Grönt te 100 mg 300 mg
Grön kaffeböna (klorogensyra) 50 mg 150 mg
Cayenne peppar 50 mg 150 mg
Coleus Forskholii 25 mg 75 mg

Ingredienserkoffein vattenfritt, grönt te (camelia sinensis), grön kaffeböns extrakt, cayenne peppar, colueus forskohlii, kapselhölje: gelatin, färgämnen: E-171 (titandioxid), E-120 (karminsyra)

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499