Kategorier

Self Fatburner Sale

Self Omninutrition

50%

Två fatburners till priset av en! Maximal fettförbränning!

Lagerstatus: I lager

538 kr 269 kr

Optimalt kit för effektiv fettförbränning!
2 Fatburners till priset av en!

Self Fit'n'fast 120 caps

Maximera din kaloriförbränning med de välbeprövade och säkra ämnena i Fit´n´Fast. Kroppen spenderar stora mängder kalorier för att hålla din kroppstemperatur på 37 grader, varje grads ökning av kroppstemperaturen ger en ökad kaloriförbrukning på omkring 15%. Fit´N´Fast innehåller ämnen som ökar din kropps värmeproduktion, du kan till och med mäta denna ökning med en febertermometer. Det positiva med att öka kaloriförbränningen på detta sätt är att det fungerar dygnet runt och tas nästan uteslutande från fett. Vanliga fatburners på marknaden fungerar ofta genom att vara uppiggande vilket gör att du rör dig mer m.m. denna effekt är ofta kortvarig. 

Fit´N´Fast innehåller också Kolin som i kroppen omvandlas till acetyl-Kolin som är viktigt för nervsystemets funktion. Tillsammans med koffein ökar det muskelstyrkan och prestationsförmågan. Fit´N´Fast är fettförbrännaren för dig som vill fortsätta träna hårt under din diet.

2 kapslar dagligen. Använd inte om du är gravid eller ammar.

Ingredienser: Hallonketon (Rubus idaeus I. folium), Grönt te extrakt, Koffeinmalat, Kolinbitartrat varav Kolin, Chilliextrakt, Jod, Innehåller Koffein, Klumpförebyggandemedel (E460, E551), kapsel (gelatin, färgämne: E120, E172, E171, E131.

Storlek: 120 kapslar

Synerlin, 120 caps

FETTFÖRBRÄNNING NÄR DET ÄR SOM BÄST!

Vi vet att det är viktigt med en balanserad kost och fysisk aktiv livsstil för att bränna fett, och med den här populära produkten assisterar du kaloriförbränningen och motivationen. Formulan håller dig pigg och aktiv under hela dieten och minskar din lust till att överäta.

Eftersom Forskolin varit läkemedelsklassat tidigare det är ett ganska nytt ämne inom fettförbrännare, men har bevisat god potential inom detta område. Studier visar att den ökar metabolismen, ökar kroppens naturliga fettförbränning samt gynnar muskeluppbyggnad, som i sin tur ökar kroppens energibehov! Detta i kombination med koffein och grönt te ger en effekt som håller dig pigg, fokuserad och ökar markant din kropps naturliga energiförbrukning. Synerlin verkar även aptitdämpande, vilket kan vara väldigt viktigt när man går på diet, eller deffar.

Synerlin är mycket kraftfull, börja därför med en tablett om dagen för att avgöra toleransnivå. Använd inte mer än 2 tabletter 2ggr dagligen.

Storlek: 120 Tab

Innehåll per 2 kapslar
Pentacolin™
Coleus forskohlii extrakt
Plectranthus barbatus.
radix, tuber)
500mg
Grönt te extrakt
(Kuntze)
varav 150mg EGCG
(Camellia sinensis folium)
250mg
Koffein 250mg
Fyllnadsmedel E460, E470b, E551, E463