Kategorier

Ketchup Sauce, 340 g

Walden Farms

Din nya favorit till hamburgaren eller korven. Helt kalori- och sockerfri ketchup från Walden Farms!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Helt fri från kalorier, fett och socker är Walden Farms Ketchup det solklara valet för dig som älskar ketchup men ändå vill dra ner på kalorierna. Den smakar minst lika gott, om inte bättre, än vanlig ketchup som ofta innehåller väldigt mycket socker!

Passar utmärkt till allt som du vanligtvis har ketchup till: Pasta, Korv, Hamburgare och mycket mer.

Det är på grund av högkoncentrerade aromer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

Energi 0 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Natrium 170 mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499