Kategorier

ALC 120 kap.

Self Omninutrition

Dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv.

Lagerstatus: I lager

199 kr

Förstärker fettförbränningen under träning och minskar katabolismen!

ALC från Self Omninutrition är förutom ett komplement till fettförbränningen även ett antioxidativt och antikatabolt tillskott som gynnar din träning på flera plan. Till skillnad från vanligt l-karnitin så får du ut mer av detta karnitintillskott tack vare acetyl-l-carnitin, acetylerad estrifierad l- karnitin. I sin ättiksyrebundna form är den mer aktiv när det gäller fokus och koncentration, och förstärker tillväxtfaktorer genom att motverka sänkningen av sexhormoner direkt efter träningen.

  • Positiv effekt för kolesterolet
  • Minskad muskelkatabolism
  • Antioxidant
  • Förbättra fettförbränning
  • Ökad energi

Self ALC är ett dagligt tillskott för ett hälsosamt aktivt liv.Genom att underlätta överföringen av långkedjade fettsyror i mitokondrien höjer dina energinivåer och effektiviserar din träning. Produkten har även en positiv inverkan på kolesterolvärden där det goda kolesterolet höjs och det dåliga minskas.

Dosering: 2 kapslar dagligen uppdelad mellan måltider eller före träning.

Kvantitet: 120 kapslar
Portionsstorlek: 2 kapslar dagligen (1000 mg)
Portioner per förpackning: 60 portioner

Ingredienser: Acetyl-l-karnitin, klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (gelatin, färgämne: E120, E172, E171, E131).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499