Kategorier

Creavolution Engine, 500g

Swedish Supplements

Kraftfullt kreatinkomplex med tillsatt leucin! För maximal explosivitet!

Lagerstatus: I lager

299 kr

Kraftfull kreatinstack för ökad prestationsförmåga!

Creavolution Engine från Swedish Supplements är ett riktigt kraftpaket som garanterat tar dig den extra milen. Den innehåller 5 olika bindningsformer av kreatin, alla med sina egna fördelar för din prestation. Alla dessa former av kreatin är välkända, väldokumenterade och säkra att använda. Creavolution Engine innehåller även L-leucin, den essentiella aminosyran som det ofta är mest av i BCAA och som har positiv inverkan på proteinsyntesen och muskeltillväxten.

  • Minskad mjölksyra!
  • Förbättrad explosivitet!
  • Fem aktiva former av kreatin!
  • Förstärkt med L-leucin!

Swedish Supplements Creavolution Engine är helt fri från onödiga utfyllnadsämnen, och innehåller endast aktiva substanser som påverkar dig positivt. Använd Creavolution som en post-workout för att ge dina muskler de bästa förutsättningarna för återhämtning och muskeltillväxt. Produkten har dessutom ett unikt buffringssystem som gör den alkalisk och därmed mindre känslig för magsyra.

Kvantitet: 500 g
Portionsstorlek: 9 g, 1 skopa.
Portioner per förpackning: 55 st

Dosering: 1 skopa (ca 9 g) blandas med vatten i shaker och dricks helst efter träningspasset i kombination med snabba kolhydrater för bästa effekt.

Innehåll  per dos (9 g)
Creavolution Formula 7600 mg (total mängd kreatin-bas, 6000 mg)
Tri-kreatin-malat  
Kreatinmonohydrat  
Kreatinpyruvat  
Kreatincitrat  
Crea-PH  
L-Leucin 400 mg

Innehållsförteckning: Kreatinmalat, kreatinmonohydrat, kraetinpyruvat, kreatincitrat, inulin, l-leucin, natriumbikarbonat, aromer, färgämne: E-150c. Sötningsmedel: E951*, E-950
*Innehåller en källa till fenylalanin. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499