Vassleprotein

Vassleprotein är en naturlig biprodukt vid tillverkning av ost. Om man jämför kvalitén hos olika proteinråvaror räknas vassle (whey på engelska) till ett av de främsta, vassle är ett komplett protein som innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror samt har dessutom det bästa upptaget och biologiska värdet av alla proteinkällor. Det finns i huvudsak tre olika varianter av vassleprotein; vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat & hydrolyserat vassleprotein.

Storlek/Vikt

Rensa filter

Loading

Varumärke

Rensa filter

Loading

Smak

Rensa filter

Loading

Produkttyp

Rensa filter

Loading

Vassleprotein

Vassleprotein är en naturlig biprodukt vid tillverkning av ost. Om man jämför kvalitén hos olika proteinråvaror räknas vassle (whey på engelska) till ett av de främsta, vassle är ett komplett protein som innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror samt har dessutom det bästa upptaget och biologiska värdet av alla proteinkällor. Det finns i huvudsak tre olika varianter av vassleprotein; vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat & hydrolyserat vassleprotein.

Artiklar 1 till 16 av totalt 53

Artiklar 1 till 16 av totalt 53