Kategorier

Vassleprotein

Vassleprotein är en naturlig biprodukt vid tillverkning av ost. Om man jämför kvalitén hos olika proteinråvaror räknas vassle (whey på engelska) till ett av de främsta, vassle är ett komplett protein som innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror samt har dessutom det bästa upptaget och biologiska värdet av alla proteinkällor. Det finns i huvudsak tre olika varianter av vassleprotein; vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat & hydrolyserat vassleprotein.

Storlek/Vikt

Rensa filter

Loading

Varumärke

Rensa filter

Loading

Smak

Rensa filter

Loading

Typ av produkt

Rensa filter

Loading

Vassleprotein

Vassleprotein är en naturlig biprodukt vid tillverkning av ost. Om man jämför kvalitén hos olika proteinråvaror räknas vassle (whey på engelska) till ett av de främsta, vassle är ett komplett protein som innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror samt har dessutom det bästa upptaget och biologiska värdet av alla proteinkällor. Det finns i huvudsak tre olika varianter av vassleprotein; vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat & hydrolyserat vassleprotein.

17 artiklar

17 artiklar