Kategorier

Kre-Alkalyn 2600, 120 caps

Swedish Supplements

Buffrat kreatin med rätt PH. För dig som vill ha rätt resultat!

Lagerstatus: I lager

379 kr

Patenterad form av kreatin för optimal effekt och inga bieffekter!

Kre-Alkalyn 2600 från Swedish Supplements utan uppladdningsfas och utan vätskeansamling är ett perfekt tillskott för dig som vill åtnjuta kreatinets fördelar utan att behöva dra på dig ett par extra kilo i vätska. Denna form av buffrat kreatin är patenterad, pålitlig och en riktig klassiker bland gymtränande. 

Swedish Supplements variant på produkten erbjuder välfyllda kapslar med 1300 mg rent kre-alkalyn per kapsel för att du skall slippa stå och svälja halva burken varje gång du vill träna. Krealkalyn som känt kräver ingen laddningsfas utan verkar direkt och ökar din muskelvolym samt styrka och explosivitet. Detta kan göra mer eller mindre skillnad för dig som tränar eller tävlar, men faktum är att kreatin är evidensbaserat prestationshöjande och godkänt av livsmedelsverket.

  • Ökad explosivitet, styrka och muskelvolym!
  • Välfyllda magnumkapslar, 2600mg per dos!
  • Evidensbaserat prestationshöjande preparat!
  • Patenterad Krealkalyn formula. Pålitlig och beprövad!

Det som gör detta patenterade, buffrade kreatin så speciellt är att PH värdet är så pass högt att det står emot magsyrans surhet och bevarar innehållet ända till tarmen utan att förlora något av kreatinet, och ingen kreatincykling behövs. Detta gör att inga oönskade bieffekter (vätskeretention) uppkommer, och att mer av kreatinet tas upp effektivare.

Kvantitet: 120 magnum kapslar
Portionsstorlek: Baserat på kroppsvikt, 2-4 kapslar per dag. 
Portioner per förpackning: 30-60 portioner

Dosering: Max 4 kapslar per dag.
Kroppsvikt under 80 kg; intag 1 kapsel före träning samt 1 kapsel efter träning. 
Kroppsvikt över 80kg; intag 2 kapslar före träning samt 2 kapslar efter träning.

Innehåll per dos 1 kapsel 2 kapslar 3 kapslar
Kre-alkalyn (buffrat kreatin monohydrat) 1300 mg 2600 mg 5200 mg

Ingredienser: Buffrat kreatinmonohydrat KRE-ALKALYN, kapselhölje (bovint gelatin, färgämne (titanium dioxid)), klumpförebyggande medel (magensiumstearat, silikondioxid).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.