Kategorier

Kre-Alkalyn Mega Kap.

Olimp

Ingen uppladdningsfas
Ej vätskebindande.

Lagerstatus: Slut i lager

369 kr 349 kr

Forskare har upptäkt att det huvudsakliga problemen med upptaget av vanligt kreatin är att det blir instabilt i kontakt med vätskor såsom vatten, juice, samt i syrlig miljö (t.ex. i magsäcken). I dessa miljöer omvandlas kreatin lätt till kreatinin – en värdelös biologisk slaggprodukt. Detta kan ge upphov till kramper, gas i magen, känsla av uppsväldhet, vätskeretention mm. Endast en liten del av kreatindosen kommer att ge önskad effekt.
Det revolutionerande är att om monohydratet från kreatin blir alkaliserat under produktionen så uppstår inte sönderfallet i vätskor eller syror. Kreatinet har blivit buffrat. Vid tester stod Kre-Alkalynet emot att utsättas för 10 minuter av mycket stark syra.

Alkaliseringen gav ytterligare en oväntad men angenäm effekt – buffrandet av mjölksyra som skapas i muskelvävnaden!

Den nya produkten heter Kre-Alkalyn och är patenterad!

Vad är då fördelarna med detta kreatin?
Du får större effekt, det vill säga en större ökning av styrka och explosivitet, trots att en mindre mängd kreatin används.
Olimp Kre-Alkalyn är dessutom väldigt lätt att dosera korrekt tack vare att den produceras i kapslar. Du slipper den viktuppgång i form av vätska som Monohydrat ger, och det gör Kre-Alkalyn till ett utmärkt tillskott för dig som vill öka din styrka och explosivitet utan att bli ”svullen”. En annan fördel med Kre-Alkalyn är att du slipper den omständiga uppladdningsfasen med intag flera gånger per dag under en period som krävs för att få effekt av kreatin monohydrat. Tack vare att Kre-Alkalyn ger en direkt effekt behöver du bara ta det på träningsdagar och utan uppladdningsperiod.

Vanligtvis kommer effekten rejält efter 3-5 dagars bruk.

Lämplig för: Alla Idrottsmän och aktiva som vill förbättra muskelstyrka, explosivitet och vitalitet.
Rekommenderat bruk: Dosering: 1-3 kapslar 30-60 minuter innan träningen

Näringsvärde Per kapsel
Buffrat Kreatinmonohydrat 1250 mg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499