Kategorier

Kreatinpyruvat 250 gr

Dalblads

Styrka & fettförbränning
SALE - kort datum

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 299 kr

Kreatinpyruvat 250 gr.

UTFÖRSÄLJNING
KORT DATUM 2013-11-17


Det bästa från två världar!

I Kreatinpyruvat har Dalblads kombinerat det bästa från två världar; kreatin för maximalstyrka och muskeluppbyggnad med pyruvat för maximal fettförbränning och uthållighet. I Dalblads Kreatinpyruvate är kreatinet direkt bundet till pyruvatmolekyler. Förutom att du drar nytta av både kreatinet och pyruvatet fungerar de tillsammans som ett unikt transportsystem som säkerställer och maximerar upptaget.

Få maximala resultat med hjälp av två ledande ämnen
Explosiv styrka, muskeluppbyggnad, fettförbränning och uthållighet

Kreatin
Kreatinet ökar kroppens förmåga att återskapa det energirika ämnet ATP. Det gör att kreatin ökar din explosiva styrka och maxprestation. Kreatin påverkar också trycket inne i muskelcellerna, vilket har kopplats till en förbättrad muskelutveckling. I studier har man dessutom sett att kreatintillskott kan öka halterna av tillväxtfaktorn IGF-1. En stor del av tillväxthormonets effekter förmedlas just genom IGF-1.

Pyruvat
Den andra delen av tillskottet är pyruvat. Pyruvat, eller pyrodruvsyra som den också kallas, ingår i den energiutvinnande citronsyracykeln. Citronsyracykeln är en kemisk reaktionserie som sker inne i våra cellers kraftverk, de så kallade mitokondrierna, som behövs för att omsätta maten vi äter till energi för muskelarbete. När du tränar hårt, i synnerhet om du äter lite kolhydrater, kan nivåerna av pyruvat bli för låga. Detta kan påverka din fettförbränning och prestationer nergativt. Ett tillskott av pyruvat kan därför öka de fettförbrännande effekterna vid en diet. Pyruvat kan också öka uthålligheten enligt vissa studier, eftersom det värdefulla glykogenet sparas.

Doseringsförslag: 1 tsk (3-5g) pulver tillsammans med vätska före träning.
Ingredienser: Kreatinpyruvat
Viktigt: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Detta kosttillskott avser inte att ersätta en varierad och näringsrik kost. Förvaras torrt och svalt och oåtkomligt för barn.
Öppnad förpackning bör förbrukas inom 6 månader.

 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499