Kategorier

Kreazol 120 caps

BMR

Tre sorters kreatin för maximal prestation!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

En av världens bästa prestationshöjare har nu blivit ännu bättre!

Kreatin fyller många funktioner i kroppen, och är ett väldigt välstuderat och därför säkert tillskott för att vara så pass kraftfullt. Ökad styrka, påskyndad återhämtning, optimerad näringstillförsel och insulinfrisättning är några av de effekter som kreatin har, och detta är vetenskapligt bevisat. DOCK, har kreatin monohydrat en svaghet. Långsamt upptag.

BMR Kreazol är nästan före sin tid med en banbrytande formula som krossar allt motstånd. Olika sorters kreatin har kombinerats för att komplettera varandra på ett biokemiskt plan. Kreazol innehåller allt du behöver för att maximera kreatinets effekt både snabbt och enkelt. Det är nästan som fusk!

En portion av Kreazol innehåller kreatin monohyrat, kreatin nitrat och kreatin gluconat. Tillsammans maximerar dessa tre styrka, återhämtning och uthållighet på ett sätt som aldirg tidigare skådats. Detta är möjligt tack vare blandningen av långsamma och snabbverkande variationer av kreatin. Med denna blandning behöver du inte ens någon uppladdningsfas för att känna av effekten! Kreazol är för dig som vill få ut maximalt av din träning och din tid. Genom att korta ner kreatinets uppladdningsfas får du mer tid att göra det du borde, träna. Hårt.

Doseringsinstruktioner: Tag 3 kapslar 2 gånger dagligen före frukost och före fysisk aktivitet eller som rekommenderat av dietist.
Information: Detta är ett kosttillskott för idrottare och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Dagsintaget bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499