L-Arginine, 90 caps

BioTech USA

Rent L-Arginin i kapselform!
Grunden till pump!

Lagerstatus: I lager

139 kr

Grunden till pump!

L-Arginin från BioTech USA 'r en aminosyra som produceras i hypofysen och är alltså inte essentiell. Dock kan kroppen oftast inte producera den mängd som behövs under intensiv fysisk träning, och ett kosttillskott innehållandes arginin är önskvärt för att tillgodogöra dig mängden som behövs för optimal prestation.

Den viktigaste effekten från aminosyran ur ett träningsperspektiv är helt klart dess viktiga roll i kläveoxidsyntesen, eller NO-stimulans. Detta ger dig vidgade blodkärl och ökat pump!

Dosering: Tag 1 kapsel före träning och 1 kapsel före sänggående.
Kapslar per förpackning: 90 kapslar.
Doser per förpackning: 45 doser.  

Innehåll/ 2 kapslar: Mängd: 

L-Arginin

1440mg
Ingredienser: L-arginin, kapselhölje (gelatin, renat vatten, färgämne: titandioxid), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid).

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.