Kategorier

L-Arginine Powder Cola, 300g

BioTech USA

Smaksatt L-arginin pulver. Grunden till kraftigt pump!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 249 kr

Grunden till pump!

L-Arginin från BioTech USA är en aminosyra som produceras i hypofysen och är alltså inte essentiell. Dock kan kroppen oftast inte producera den mängd som behövs under intensiv fysisk träning, och ett kosttillskott som innehåller arginin är ett bra sätt för att få i sig det som behövs för optimal prestation.

Den viktigaste effekten från aminosyran ur ett träningsperspektiv är helt klart dess viktiga roll i kväveoxidsyntesen, eller NO-stimulans (NOX). Detta ger dig vidgade blodkärl och ökat pump!

  • God smak!
  • Ökad pump och utvidgade blodkärl!
  • Storpack, mycket prisvärd!

Dosering: Blanda 4g med 250ml vatten. Intag 2 portioner om dagen, en 30 minuter för träning. På vilodagar drick en portion före läggdags för bästa resultat.
Innehåll per förpackning: 300g.
Portioner per förpackning: 75 doser.

Innehåll per dos (4g) Mängd
L-arginin HCL 1000mg
L-arginin AKG 1000mg

Ingredienser: L-arginin hydroklorid, L-arginin alfa-ketoglutarat, citronsyra, färgämne (sockerkulör), smakämnen, sötningsmedel (sukralos, steviolglykosider).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499