Kategorier

Vaeneti Compression Leggings

Anarchy Apparel

25%

Trendigt puderrosa kompressionstights med rockig attityd!

Lagerstatus: I lager

599 kr 449 kr

Romantiska, rockiga och supersnygga!

Vaeneti Compression Träningstights från Anarchy Apparel använder det urläckra mönstret från storfavoriten Vaeneti Leggings men har utvecklat både tygkvalité och färg för en helt ny känsla och attityd. Den fina puderrosa färgen i grunden tillsammans med fina mönster och tuffa detaljer i svart ger en riktigt schysst kontrast.

  • Trendiga träningstights med kompression
  • Vacker puderrosa färg med tuffa mönster av blomster och dödskallar
  • Rockig attityd med feminin framtoning
  • Superb komfort och behaglig kompression

Anarchy Apparel Vaeneti Compression Leggings har en tight passform med kompression och tack vare sin unika design är det väldigt lätt att sticka ut ur mängden. Det stabila kompressionsmaterialet av polyester och spandex har väldigt god flexibilitet och fukttransporteringsförmåga, vilket gör att träningstightsen passar ypperligt för alla typer av träning.

Material: 80% Polyester/Lycra, 20% spandex. 

Tvättas efter tvättråden.

Observera att Anarchy Apparel träningstights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större. Undvik direktkontakt mellan Anarchy Apparel tights och till exempel kardborre, skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499