Kategorier

Liquid Chalk 250 ml

Fitnessbutiken

40%

Inget dammande eller kladd, grepp på flaska!

Lagerstatus: I lager

149 kr 89 kr

Optimera grepp utan kladd och dammande med flytande magnesium!

Liquid Chalk från Fitnessbutiken är tillverkad av magnesiumkarbonat som används för av avlägsna och motverka svett & fukt från händerna samt skapa bättre kontakt mellan handflatan och grepp-ytan. 

Genom att nyttja högkvalitativt liquid chalk för att "talka" händerna innan träning eller tävling ökar du både prestationen och säkerheten på övningen, då greppet ofta är den svagaste länken vid tunga lyft. Slipp oroa dig för att stången ska glida dig ur händerna,magnesiumkarbonat hjälper dig att ha god kontakt utan svett och glid.

  • Perfekt till viktträning
  • Perfekt till klättring
  • Perfekt till pole dancing
  • Perfekt till "strongman"
  • Perfekt till gymnastikträning

I gym och träningsanläggningar är flytande magnesium populärt och i många fall det enda som är godkänt att använda på grund av dammbildning som block och pulver kan orsaka. Bergsklättrare använder flytande magnesium för att undvika handsvett och få ett mer precist grepp.

Tävlingsklättring - i tävlingsklättring räknas varje handtag, så med hjälp av flytande magnesium behöver tävlande inte stanna för att "fylla på" lika ofta, vilket leder till bättre resultat.

Inomhus - Eftersom magnesium, kalk i pulverform dammar väldigt mycket och smutsar ner ytor, är det föbjudet med dessa på vissa gym. I dessa fall är flytande magnesium perfekt!