Kategorier

Loadex 1 kg

Dalblads

Snabba kolhydrater

Lagerstatus: Slut i lager

215 kr 158 kr

Loadex ett energipulver som förbättrar det allmänna välbefinnandet och ger dig en snabb återhämtning i form av kolhydrater med ett högt Glykemiskt index (främst dextros).

Loadex™ är lösningen för en aktiv generation. Den påverkar inte bara kroppens funktioner utan även hjärnas "grå" celler. Dessutom stimulerar Loadex kroppens ämnesomsättning, blodomloppet och det centrala nervsystemet.

Loadex™ består av 20% fruktos och ca 77% dextros, den resterande delen består av elektrolyter (kalium, natrium, klorid) och 1% C - vitamin.

  • Uppiggande
  • Bra för prestationsförmågan och välbefinnandet
  • Stimulerande för koncentrationsförmågan, då även reaktionstiden förbättras.

Dosering under träning: Genom att dricka Loadex under ett träningspass håller man blodsockerkurvan på en jämn nivå och därmed minskar tröttheten. Det i sin tur fördröjer tömningen av glykogendepåerna.

Dosering efter träning: Loadex är mest effektiv efter träning då man snabbt skall fylla på sina glykogendepåer i muskler. Inlagringen är som mest effektiv upp till 90 minuter efter träning.

Mängd: 1 kg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499