Kategorier

Low GI Meal 320g

WNT

Perfekt mellanmål
Extremt lågt GI-värde

Lagerstatus: Slut i lager

189 kr 169 kr

LOW GI MEAL - lågkalori mellanmål med lågt GI


 

  • Stimulerar fettförbränningen
  • Ger långvarig mättnadskänsla
  • Perfekt mellanmål
  • Mycket lättblandad & välsmakande
  • Extremt lågt GI-värde och kaloriinnehållEnligt studier ger ett ökat proteinintag och minskad mängd kolhydrater, dvs. ett minskat förhållande mellan kolhydrater och protein i kosten, en signifikant förbättring av kroppssammansättningen. Protein ger en hög mättnadskänsla och framkallar en högre termogen effekt (högre energiförbrukning) jämfört med kolhydrater och fett. Ett högt intag sänker även insulinnivåerna (fettabsorberande hormon), höjer immunförsvaret och har en proteinsparande effekt på muskulaturen. Kort sagt förbättras kroppssammansättningen av ett ökat proteinintag genom en ökad förlust av kroppsfett samtidigt som de agerar muskelbesparande. Detta innebär att alla individer, även de som inte tränar, tjänar på att prioritera proteinintaget under dagen. Givetvis ökar behovet för tränande jämfört med icke tränande individer, ett intag under 1 ½ g/kilo kroppsvikt för en tränande individ försämrar avsevärt kroppens återhämtningsförmåga och muskeltillväxten. Snarare bör intaget ligga mellan 1 ½ - 3 g/kilo kroppsvikt för att säkerställa maximalt träningsresultat.

För de personer som önskar reducera sin vikt är alltså ett ökat proteinintag mycket viktigt. Dessutom är det viktigt att minska den totala mängden kolhydrater som konsumeras och framförallt ha kunskap vilka kolhydrater man bör undvika. Kolhydrater skall inte väljas bort helt då det är kroppens primära bränsle och alla funktioner i kroppen är beroende av en viss mängd kolhydrater för att fungera optimalt. Det är dock viktigt att den mängd som konsumeras bör vara så långsamma som möjligt (lågt GI). Äter vi till stor del raffinerad kost genererar detta i en berg- och dalbana för blodsockerkurvan som i sin tur ökar fettinlagringen i kroppen. Dessutom skapar detta syndrom en kraftig försämring av prestations- och koncentrationsförmågan. Att helt välja bort exempelvis läsk, vitt bröd, godis och raffinerad mat samt minska intaget av stärkelserika livsmedel gör stora skillnader i kroppssammansättningen. För att ytterliggare maximera ”dieten” är det väldigt effektivt att inta 1-2 portioner LOW CI MEAL varje dag. Detta stimulerar fettförbränningen positivt och ger ett välsmakande mellanmål med mycket lågt GI-värde och kaloriinnehåll.
LOW CI MEAL består av 3st olika proteinsorter:(vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat & vassleproteinisolat). Den är även berikad med viktiga vitaminer & mineraler för att optimera upptaget. Denna blandning är en optimal sammansättning för viktreducering då kalciumkaseinat (mjölkprotein) utsöndras väldigt långsamt i kroppen och ger en bra mättnadskänsla vilket är extra viktigt vid diet. En portion LOW CI MEAL innehåller hela 22g högvärdigt protein, 0,7g kolhydrat, 1g fett och endast 104kcal! Vassleprotein ger ett mycket snabbt upptag och tillsammans med kalciumkaseinatet som är långsammare i sin utsöndring gör WNT´s LOW CI MEAL till det självklara valet för de som önskar minimera kolhydratintaget och försäkra sig om ett mycket lågt GI-värde.

Dosering:
En skopa (26,5g) blandas med 3dl kallt vatten eller mjölk i en shaker. Intas som ett komplett mellanmål 1-2ggr/dag eller vid behov.

Innehåll:
Vassleproteinkoncentrat, kalciumkaseinat, vassleproteinisolat, guargummi, naturliga aromämnen, färgämnen från rödbetor, kalciumfosfat, kisel, askorbinsyra, sukralos, vitamin E, niacin, vitamin A, pantotensyra, vitamin B-6, folsyra, tiamin, vitamin B-12.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499