Kategorier

Mag Plus B, 90 tabs

FA Engineered Nutrition

Magnesium, Kalium samt vitamin B6.
Värdefullt tillskott för den aktiva livsstilen!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr 49 kr

Kort datum!

Utgångsdatum: 30-Nov-16

OBS: Datummärkning är en rekommendation, så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad förpackning. 

Komplement till din dagliga kost i form av magnesium, kalium och vitamin B6!

Mag Plus B från FA Engineered Nutrition är en enkel och beprövad produkt baserad på forskning som har positiva effekter för dig som vill leva ett aktivt liv. Magnesium och Kalium har många viktiga uppgifter i kroppen. Bland annat bidrar magnesium till ett välfungerande nervsystem, muskelsystem samt hjälper dig att bibehålla en god elektrolytbalans i kroppen. Dessa tre uppgifter är mycket viktiga för dig som tränar aktivt, vare sig du är professionell idrottare eller vardagsmotionär. 

Kalium är ett mycket bra komplement till magnesium då den är involverad i många enzymreaktioner och fysiologiska processer samt bidrar även kalium till ett välfungerande nervsystem och muskelsystem. Kalium bidrar också till bibehållandet av normalt blodtryck.

Vitamin B6 bidrar till immunförsvaret och minskar trötthet, utmattning och hjälper till att bibehålla balansen i metabolismen av protein och glykogen samt bidrar reglering av hormonaktivitet.

Portion: 2 tabletter
Portioner per förpackning: 45st
  Innehåll per 2 tabletter
Magnesium 140 mg (37% RDI)
Kalium 300 mg (15% RDI)
Vitamin B6 5 mg (357% RDI)

%RDI– Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser: Magnesiumcitrae, kaliumcitrat, Förtjockningsmedel (mikrokristallin cellulosa, stärkelse), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, silikon dioxid), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid).

Dosering: Intag 1 tablett i samband med måltid, två gånger om dagen. Svälj tabletten med ett glas vatten.

Förpackning: 90 tabletter (117 g)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499