Kategorier

Magnesium, 60 kapslar

Bodyraise

Högkvalitativt magnesiumoxid för aktiva personer!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr

Ett av de viktigaste näringsämnena för idrottsprestationen!

Bodyraise Magnesium har en mängd positiva effekter för dig som strävar efter en förbättrad idrottsprestation. Magnesiumbrist är vanligare än många tror, och speciellt för uthållighetsidrottare är det vanligt förekommande. Symptom på magnesiumbrist är trötthet, utmattning, muskelsammandragningar och kramp.

  • Hjälper dig att minska trötthet och utmattning.
  • Bidrar till en välfungerande muskelfunktion.
  • Förebygger kramp.
  • Rekommenderas till alla idrottare.
  • Högkvalitativt magnesiumoxid!

Magnesium från Bodyraise innehåller hela 480mg per dosering, och räcker i en hel månad! Varje portion täcker ditt rekommenderade dagsintag, och hjälper på så vis din kropp att alltid vara redo för dina prestationer. Produkten är i formen magnesiumoxid, som effektivt tas upp i kroppen med god biotillgänglighet.

Kvantitet: 60 kapslar.
Portionsstorlek: 2 kapslar.
Portioner per förpackning: 30 portioner.

Dosering: Intag 2 kapslar dagligen, efter måltid.

Innehåll  per dagsdos
Magnesium 480 mg (128% RDI)

Ingredienser: Magnesiumoxid, ytbehandlingsmedel (gelatin, förtjockningsmedel (mikrokrystallin-cellulosa), Bulkmedel (maltodextrin), klumpförebyggande medel (silikondioxid, magnesiumstearat)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499