Kategorier

Magnesium Spray, 100 ml

Cool-X

Högkvalitativt magnesiumklorid mot träningsvärk och kramp!

Lagerstatus: Slut i lager

119 kr

Farmaceutisk magnesiumspray för återhämtning och träningsvärk!

Magnesium Spray från Cool-X används direkt på huden för att lindra träningsvärk och kramp samt för att förbättra återhämtningen. Magnesiumlösningen innehåller Zechstein Inside® magnesium av farmacautisk kvalitet som anses innehålla den renaste formen av magnesiumklorid som finns.

Cool-X Magnesium Spray absorberas snabbt genom huden och in i vävnader och celler. Magnesiumkloridlösningen är mättad och känns len mot huden på grund av den höga magnesiumhalten.

Bruksanvisning: Spraya 2-3 gånger direkt på ren hud. Upprepa sprayningen 2-3 gånger per dag. Spraya på huden vid smärtområdet och massera lätt in oljan. Höj dosen gradvis upp till 20 sprayningar per dag. En sprayning innehåller ca 15 mg naturligt magnesium. Produkten kan förorsaka sveda på huden, vilket är en naturlig effekt och försvinner när magnesium-nivåerna höjs. Huden blir vit efter sprayning. För att få huden ren, applicera fuktighetskräm eller torka av huden.

Ingredienser: Magnesiumklorid, vatten

Endast för utvärtes bruk. Undvik att få magnesium på sårig hud, i ögonen eller på slemhinnorna. Håll kapsylen på plats så att munstycket inte täpps igen.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499