Kategorier

Gavelo Malibu Swirl Hotpants

Gavelo

Mjuka Hotpants, shorts med härlig känsla och unik design

Lagerstatus: I lager

349 kr

Hotpants i härliga toner av ljusblå mot grått!

Malibu Swirl Hotpants från Gavelo har en svårslagen komfort tack vare det nya, mjukare materialet som gör att du aldrig vill ta av dig dina nya shorts. Visst är det hotpants, men du kommer antagligen vilja ha dem på dig vid fler tillfällen än vid träning.

Malibu Swirl hotpants har en stilren grå grund som är fint dekorerad med en svepande ljusblå yta. Den breda midjan är även den i en mjuk, fin ljusblå ton och med en uppdaterad logo i ryggslutet. Den nya passformen fokuserar på att framhäva dina former på ett smickrande sätt, samtidigt som den erbjuder en mycket hög komfort och bekvämlighet.

  • Hög midja, Bred linning för bästa passform
  • Shorts med vacker, detaljrik design
  • Stretchigt och mjukt material för underbar komfort
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke
  • Logotyp fram på linningen
  • Smickrande design med scrunch och V baktill


Gavelo Malibu Swirl Comfort Hotpants
 har flera detaljer som bidrar till en smickrande siluett. En svag scrunch i rumpan som ger en finare passform samt en hög midja med en lätt v-form baktill. Otroligt skön modell som passar för alla typer av träning, t.e.x. Yoga.

Passform: Större i storleken än övriga Gavelo, gå ner en storlek för en fastare passform..
Material: polyamid/spandex med paneler i rosa tyg som är tillverkat av mestadels återvunnen polyester. 

Undvik direktkontakt mellan Gavelo träningsshorts och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt. Tvättråd: Tvättas i max 40 grader. Helst i separat tvättpåse för att vara säker på att inte shortsen fastnar i föremål som dragkedjor mm. Använd inte sköljmedel.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499