Kategorier

Gavelo Marblelicious Tights

Gavelo

Ljusa, fräscha och mjuka träningstights med underbar komfort!

Lagerstatus: I lager

599 kr

Gavelo Comfort Träningstights med stretch och underbar passform!

Marblelicious Tights från Gavelo är framtagna för dig som älskar att känna dig fri. En tightsmodell med behaglig stretch och mjukt material av polyamid och spandex för obehindrad rörelsefrihet och bästa möjliga känsla, oavsett om du bär dem under träningspasset eller till vardags.

Träningstightsen Marblelicious har en vacker vit grund som är elegant dekorerad marmorliknande detaljer och svepande mönster. De mjuka och fina kontrasterna lyfter fram din feminina sida på bästa sätt, och den breda midjan gör att byxorna både sitter bra och ger ett bekvämt stöd. Den nya passformen fokuserar på att framhäva dina former på ett smickrande sätt, samtidigt som den erbjuder en mycket hög komfort och bekvämlighet.

  • Hög midja, Bred linning för bästa passform!
  • Vacker, detaljrik design!
  • Stretchigt och mjukt material för underbar komfort!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Logotyp fram på linningen.

Gavelo Marblelicious Comfort Tights har flera detaljer som bidrar till en smickrande siluett. Med välplacerade vita sömmar och fina kontraster i marmormönstret belyser tightsen dina bästa sidor. Otroligt skön tightsmodell som passar för alla typer av träning, t.e.x. Yoga, löpning eller styrketräning. Eller varför inte som mjukisbyxor hemma i soffan? Gavelo logo på höger vad. 

Passform: Större i storleken än övriga Gavelo-tights, gå ner en storlek för en fastare passform..
Material: polyamid/spandex med paneler i rosa tyg som är tillverkat av mestadels återvunnen polyester. 

Undvik direktkontakt mellan Gavelo träningstights och skivstänger, kardborre samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt. Tvättråd: Tvättas med liknande färger i max 40 grader. Helst i separat tvättpåse för att vara säker på att inte tightsen fastnar i föremål som dragkedjor mm. Använd inte sköljmedel.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499