Kategorier

Massacra 1375 g

Olimp

Pre-Workout Booster
Maximal pump & styrka

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 498 kr

Är du redo för en galen pump och en sensationell träningskänsla på gymmet, när blodet rusar snabbare och starkare genom dina ådror än någonsin och tvingar din kropp att bygga brutal massa, och bli starkare och hårdare dag efter dag. Förbered dig på den ultimata utmaningen: Lyft tyngre, lyft mer, lyft dig själv till en högre nivå än du trodde var möjligt. CreaFusion Massacra utvecklades för att attackera varje tänkbart behov för att kunna bygga muskler och råstyrka – den gör det möjligt att pressa ut det mesta från varje repetition under dina pass på gymmet.

  • Ökad prestationsförmåga
  • Ökad muskelpump
  • Kraftigt ökad energi
  • Ökad uppbyggnad av muskelmassa
  • 7 olika sorters kreatin med hög biotillgänglighet

Creafusion powerblend
Innehåller en Kreatin-Magna power matrix med inte mindre än 7 olika kemiska former av kreatin vilket ger den bästa och högsta koncentrationen möjlig i muskeln. Tiden för non-responders är förbi sedan denna speciella matrix skapats. Bland de välkända kreatinsorterna finner du: Trikreatin malat, Creatin ethyl ester, di creatine och ett antal fler högst bioaktiva bindningsformer vilka är snabbverkande och nästan utan bieffekter som vanligt kreatinmonohydrat kan ge. Denna produkt tillför också kosten en ny revolutionerande form av kreatin och magnesium, i det patenterade originalet är kreatinet bundet till magnesiumchelater. Creatine MagnaPower är utvecklat av Albion Minerals i USA. Tack vare ett perfekt PH värde och rätt position av magnesium atomer i kreatinmolekylen - hålls kreatinet fullständigt stabilt och blir därmed också extremt lättupptagligt.

Arg-NOx shot
Ett flertal kemiska former av kraftfulla aminosyror och hjälpämnen som Arginin och Citrullin som Di Arginin Malat, Arginin Alfaketoglutarat kommer göra att dina blodkärl utvidgas och det känns som om du skall explodera vilken minut som helst. Kväveoxiden ”NO” från desssa aminosyror ger en kärlutvidgning som är positiv för muskeluppbyggnaden, sexuell potens och allmänt välbefinnande.
Arginin stimulerar ”NO" produktionen vilket orsakar en ökning av energi och underlättar träningsutlöst muskelpump och utsöndring av tillväxthormon. Resultatet blir att arginin förbättrar blod cirkulationen i muskelvävnaden vilket ger en ökad muskeltillväxt och förbättrad återhämtning efter tung träning. När en etylester molekyl kopplas till arginin kommer den att bli mer stabil och få en timereleased effekt vilket ger högre nivåer av kväveoxid i blodkärlen under längre tid. Arginin Ethyl ester ger en överlägsen absorption i jämförelse med vanligt arginin och ger ett bättre resultat redan vid lägre doser.

Citrullin är en arginin föregångare som stödjer muskeluppbyggnad genom att öka energinivåerna, öka kväveoxidmängden och ge en ihållande blodkärlsutvidgning och förbättra träningsuthålligheten. Citrullin kommer att öka din arbetsintensitet vilket hjälper dig att träna hårdare på kortare tid. I denna Arg-Nox matrix har Olimp Labs valt en av de bästa formerna vilket
är Citrulin ethyl ester. Denna överlägsna kemiska form kombinerar Citrullin med en ethyl ester vilket gör att den varar längre i systemet och ger bättre upptag.

Energy Shot 

Tyrosin är en aminosyra som syntetiseras i kroppen från fenylalanin. Det är en viktig närings ingrediens och spelar en nyckelroll i biosyntesen av hjärnans neurotransmittor substanser; adrenalin, noradrenalin och dopamin detta ger en stegring av energinivåerna.
Koffein en central stimulerande uppiggande ämne som är en känd blockerare av ett enzym cAMP-PDE, som genom att konvertera
cyklisk AMP till dess icke cykliska form, tillåter cAMP att byggas upp vilket ger mer energi.
ALC är en acetyl ester form av L-carnitin med ett flertal mycket positiva effekter på kroppen. ALC kan förbättra funktionen
hos centrala nervsystemet speciellt hjärnan. Detta ökar förmågan till  mentalt fokus under fysisk ansträngning. ALC har starka antioxidativa egenskaper och påverkar kroppens produktion av LH hormon och därmed testosteron produktion positivt.
Taurin har ett flertal positiva effekter på kroppen däribland hjälper den till att hålla vätsketrycket i muskelcellen vilket ökar proteinsyntesen. Taurin kan minska trötthetskänsla under styrketräning.

Denna blandning kommer att få dig att känna dig energifylld och direkt påverka din förmåga att vara fokuserad även
under hårda uttröttande träningspass.

Aminobolic shot 

Hydroxymethylbutyrate (HMB) underlättar utvecklingen av styrka och fettfri massa. Vetenskapliga studier visar att dess antikataboal effekt ökar i närvaro av kreatin.
Betain har vunnit erkännande för sin förmåga att sänka nivåerna av skadligt homocystein i ett tillskott av Betain kan också leda till minskad fettmängd i kroppen
L-Glutamin spelar en dominernade roll i att öka muskelcellernas volym, glykogen inlagring och tillväxthormon produktion medan det samtidigt stödjer immunförsvarets funktion.
N-Acetyl-L-Glutamine är den acetylerade formen av L-Glutamin och är tekniskt känd som en acetylerad glutamin analog. NAG är mer stabil i
vatten och är mycket mer lättupptaglig än vanligt glutamin och glutamin peptid.
Glutamin ethyl ester ett nytt genombrott i glutamin supplementation. Genom att sätta samman glutaminmolekylen med en etylester får man både en stabilare form med högre biotillgänglighet med också en time release effekt
L-Leucin förser kroppen med energi under stress, spar muskelglykogen och behåller en god kvävebalans.
Beta-Alanine är en direkt föregångare till Carnosine. Carnosin är enormt effektivt i att buffra vätejoner som vanligen ökar hos den tränande atleten. Under normala träningsförhållanden leder mjölksyra till en ökningen av vätejoner och därmed ett PH fall i musklerna varvid trötthetskänsla tvingar den tränande att ge upp.


Rekommenderat bruk:

Drick 1 portion 55 gram (90 mått enheter på Olimp skopan eller 6 matskedar) med 3,5 dl vatten mellan måltider eller före träning.

 Näringsvärde  Per portion 55g  Per 100g
 CREA-FUSION POWER BLEND
varav:
 40,55g  73,73g
 CREA-MAGNA POWER MATRIX  7,0g  12,73g
 Tri Kreatin malate (TRCRM)    
 Magnesium kreatin chelat (MAGNA POWER™)    
 Kreatin alfaketoglutarat (CAKG)    
 Kreatin etyl ester (CEE)    
 Kreatin orotat (CO)    
 Kreatin etyl ester malat (CEEM)    
 Kreatin pyruvat (CREAPURE™)    
 CREAMINO-SORB ATP MATRIX:  33,55g  61g
 Poly-& oligosakorider complex    
 Dextros    
 Calcium  250mg (31%RDA)  454mg
 Fosfor  200mg (25%RDA)  364mg
 Magnesium  300mg (100%RDA)  545mg
 Vitamin B6  4mg (200%RDA)  7mg
 Tiamin  1,4mg (100%RDA)  2,5mg
 ENERGY PUMP MATRIX
varav:
 13g  23,6g
 ARG-NOx Shot:  3,25g  5,91g
 Di Arginin malat    
 Arginin alfaketoglutarat    
 L-Arginin    
 Citrulin Malat    
 Energy Shot:  4,75g  8,6g
 Taurin    
 L-tyrosin    
 Acetyl L-carnitin    
 Koffein  100mg  182mg
 Aminobolic Shot:  5g  9,1g
 Calcium hydroxy-metylbutyrat    
 Betain    
 N-acetyl L-glutamin    
 L-leucin    
 L-glutamin    
 Beta-alanin    

Näringsvärde

Per portion 55g:
Energivärde: 870kJ/208kcal, Protein: 19,2g, Kolhydrater: 32,8g, Fett: 0g
Per 100g:
Energivärde: 1582kJ/378kcal, Protein: 35g, Kolhydrater: 59,6g, Fett: 0g
%RDA - procent av rekommenderad daglig dos per portion

 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499