Kategorier

Massacra 2, 1300g

Olimp

Pre-Workout Booster
Maximal pump & styrka

Lagerstatus: Slut i lager

699 kr 599 kr

Massacra 2

Detta är uppföljaren på succeprodukten Creafusion Massacra. En Pre-Workout med ett av marknadens mest omfattande innehåll. Hela 37 ingredienser i en 65 grams servering! Räknar man bort kolhydratkällorna har man hela 30,6 gram med verksamma anabola och antikatabola substanser.

Förbered dig på en ork utöver det vanliga. Energi och fokus som trotsar beskrivning, tryck som varar under lång tid, vaskularitet och en styrkeökning som gör dina kamrater avundsjuka i gymmet. Allt kommer förpackat i praktiska portionspåsar som är enkla att ha med överallt.

Med Creafusion Massacra episode 2 har du fått nyckeln till en helt ny träningsupplevelse, en möjlighet att pressa din kropp hårdare och därmed bygga upp mer hård muskelmassa och det bästa av allt! Den passar utmärkt även på diet eftersom den endast innehåller 2,5 gram socker per servering.

Den berömda kreatinmatrixen med hela 7 gram av de senaste kreatinformerna finns i denna PWO. Vår formula säkerställer att dina muskler alltid är tillgodosedda med den ATP som är nödvändig för träning och stimulera musklerna till tillväxt. Du kan förvänta dig mer ork och explosivitet på dina träningspass och som ett resultat, större muskler

En energigivande matrix som innehåller high molecular weight long chain Waxy Maize samt Isomaltulose. Waxy maize är en mycket speciell kolhydrat eftersom den ger en extremt snabb energi utan att nämnvärt påverka insulin. Den har en mycket låg osmolaritet och hög molekylvikt vilket resulterar i en förbättrad närings- och syretransport till musklerna. Waxy maize är också en kolhydrat som är skonsam mot magen till skillnad från tex dextros.

Isomaltulose även kallat palatinos är en mycket långsam kolhydrat med söt smak. Den ger en varaktig energi under lång tid samt är skonsam mot mage och tänder. Creaminosorb matrix möjliggör längre träningspass med ökad intensitet vilket resulterar i uppbyggnad av större muskler. Att den inte nämnvärt påverkar insulinet betyder minimal risk för ej önskvärd fettinlagring. En portion ger bara 2,4 g socker.

En helt ny matrix har skapats innehållande glycerol samt essentiella mineraler (främst i form av glycerolfosfater) och vitaminer vilka optimerar muskelaktiviteten. Denna formula försäkrar att dina muskler har det perfekta vätsketrycket vilket skapar den optimalt anabola miljön i cellen. En högre cytoplasmanivå i muskelcellen ger ökad blodvolym samt ökar vaskulariteten och blodtillförseln i musklerna vilket resulterar i PUMP och effektivare diffusion av syre, bättre upptag av kreatin samt aminosyror och andra substanser vilket optimerar dina chnser att öka i muskelmassa. Vi får alltså en sk PLASMAEXPANDER effekt.

En ny förstärkt NOx formula består av en kombination av de senaste formerna av substrat för att generera kväveoxid - L-arginin och Citrullin. Arg-NOx shot är nu även berikad med det högaktiva ämnet L-norvalin vilket hämmar enzymet Arginas som normalt sätt bryter ner kväveoxid, detta möjliggör en betydligt större kväveoxidbildning.

Denna formula möjliggör en ökad produktion av kväveoxid (NO) vilket förser användaren med en känsla av "MEGAPUMP" samt en förbättrad näringscirkulation och blodtillförsel.

Dina träningspass kommer att bli både intensivare och effektivare!

En perfekt synergi finner man mellan L-Leucinet i etylesterform och antikataboliker samt ämnen med en välkänd antisyrabildande aktivitet (guanidiopropion syra - GPA). Den innehållsrika blandningen av kemiska substanser stimulerar muskeluppbyggnaden så väl som verkar antikatabolt och minskar cellförsurning. Musklerna triggas att växa samtidigt som de skyddas mot nedbrytning.

En stimulerande energiboost som ger fokus koncentration och viljan som behövs för stordåd på träningspasset. I denna formula har man lagt till det välkända ämnet glucuronolactone.
 

Näringsvärde  Per portion (65g)
 Per 100g
CREA-FUSION POWER BLEND 2
varav:
 45,6g  70,2g
CREA-MAGNA POWER MATRIX:  7,0g  10,8g
Tri-Kreatin malat    
Magnesium kreatin chelat [CREATINE MAGNA POWER®]
   
Kreatin alfaketoglutarat    
Kreatin etyl ester HCI    
Kreatin orotat    
Kreatin etyl ester malat    
Kreatin pyruvat    
CREAMINO MAIZE-SORB MATRIX:  30,8g  47,4g
WAXY MAIZE Långkedjad vaxartad majsstärkelse    
Poly & oligosackarier    
Isomaltulos    
GLYCERO PLASMATRIX:
 7,8g  12g
Glycerol monosterat    
Kalcium  850mg (106 % RDA)
 1308mg (163 % RDA)
Fosfor (i form av: magnesium glycerofosfat, kalium glycerofosfat)
 900mg (112,5 % RDA)  1385mg (173 % RDA)
Magnesium (i form av: magnesium glycerofosfat)  300mg (100 % RDA)  461mg (154 % RDA)
Kalium (i form av: kalium glycerofosfat)  100mg  154mg
Vitamin B6
 4mg (200 % RDA)  6,1mg (308 % RDA)
Tiamin
 1,4mg (100 % RDA)  2,1mg (154 % RDA)
ENERGY PUMP MATRIX 2
varav:
15,8g  24,3 g
Arg-NOx Shot 2:  5,0g  7,7g
Arginin malat
   
L-arginin (i form av: L-arginin HCI & L-arginin etyl ester HCI)    
Arginin alfaketoglutarat    
Citrulin malat    
Citrulin etyl ester HCI
   
L-norvalin    
Energy Shot 2:  5,8g  8,9g
Taurin    
L-tyrosin    
Glukoronolakton
   
Acetyl L-karnitin    
Metylxantin (Koffein)  120mg  185mg
Aminobolic Shot 2:
 5,0g  7,7g
Kalcium β-hydroxy-β-metylbutyrat (CaHMB)    
Betain    
N-acetyl L-glutamin    
L-leucin (i form av: L-leucin & L-leucin etyl ester HCI)    
L-glutamin (i form av: L-glutamin etyl ester HCI)    
Alanin (i form av: B-alanin etyl ester HCI)    
Guanidinopropion syra [GPA]

Rekommenderad användning: Tag 1 portion  (65g) och blanda i 3-4dl vatten.

Drick ca 45-30 minuter före träningspasset.


Varning:
Ej lämplig för diabetiker: Innehåller en hög dos av koffein, om överkänslighet mot koffein eller någon annan ingående substans befaras konsultera läkare före användning. Överskrid ej rekommenderad dos


 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499