Kategorier

Massacra Episode 3 180g

Olimp

Äntligen är den här, gör dig redo att ge allt!

Lagerstatus: Slut i lager

169 kr

Är du redo för den nya stenhårda Massacra Episode 3 från Olimp?

Här har du en komplett pre-workout vars ingredienser är noggrant handplockade för att verka i synergi med varandra för att få ut så mycket som möjligt av varje liten ingrediens! Denna produkt är perfekt för dig som vill känna ett driv i träningspasset, har svårt att komma igång eller som bara vill kunna kötta stenhårt med känslan av oändlig kraft.

Denna produkt är komplett, därför att den påverkar hela din träning. Den bidrar med mentalt fokus, den fyller dig med energi, explosiv styrka, pump och uthållighet. Vad mer kan du begära?

I innehållsförteckningen hittar du många "klassiska" substanser inom pwo-världen, men kantad med detaljer som förstärker effekten och gör att Massacra 3 har det där lilla extra.

Levereras i smidig återförslutbar påse för att du skall kunna hålla pulvret rent och torrt.

Portioner per förpackning: 24 portioner.
Portionsstorlek: 1 portion (1 msk - 7.5 g) / 2 portioner (2 msk - 15 g)
Rekommenderad användning: 1 dos (1 msk) 20-45 minuter innan träning


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499