Kategorier

Mega Cre-Alkalyn , 120 caps

Scitec

Når muskelcellerna med full styrka!
Effektivt kreatin med högt PH.

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Kre-Alkalyn är en patenterad form av kreatin monohydrat. Det är "pH-correct™" vilket betyder att det har buffrats för att förhindra kreatinets pH-känslighet. 
Kreatin som inte är buffrat kan omvandlas till kreatinin om det blandas med vätska. Kreatinin är redan nedbrutet kreatin vilket gör det värdelöst. Krealkalyn är det enda kreatinet i världen som har ett pH över 12. Tack vare det höga pH värdet håller det sig stabilt och når muskelcellerna med full styrka. En annan fördel med Kre-Alkalyn® är att man inte lägger på sig lika mycket vätska som med vanligt kreatin monohydrat.

  • pH-buffrat kreatintillskott
  • Når muskelcellen med full styrka
  • Minimal vätskeansamling

Innehåller: 120 tabletter – 40 portioner

Doseringsförslag: Ta 3 kapslar på tom mage, gärna direkt efter träning.

Allergi info: Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, soja och ägg proteiner, och jordnötter!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499