Kategorier

Mega Fat Burner, 90 caps

BioTech USA

Koffeinfri viktminskning med fokus på din hälsa!

Lagerstatus: Slut i lager

239 kr

Mega Fat Burner från BioTech USA är en kraftfull med skonsam fettförbrännare som utan stimulantia hjälper din kropp att förbränna mer, motverka sötsug och bibehålla full effekt av alla funktioner. Mega Fat Burner är en komplett produkt avsedd för kvinnor vars mål är en slankare figur med mindre fett och ett ökat självförtroende. 

En fatburner som är framtagen för dig som söker efter en långvarig effekt som består, och hjälper dig att bibehålla kroppen du kämpat för. 

  • Koffeinfri!
  • För dig som söker skonsam och effektiv viktminskning!
  • Endast säkra, beprövade ingredienser!
  • Formula som sätter din hälsa i fokus!

BioTech USA Mega Fat Burner For Her använder sig primärt av L-karnitin för att höja kroppens naturliga förmåga att omvandla fett till energi. Denna avancerade formula innehåller dock fler ämnen som länge beprövats och visat sig vara gynnsamma vid viktminsktning. CLA och HCA används av många för att maximera effekten av diet och träning, och bidrar genom att minska hunger och sötsug samt förhindra inlagring av fett i cellerna.

Vidare är Mega Fat Burner fettförbrännare förstärkt med vitaminer och mineraler som bidrar till metabolismen, stabilisering av blodsockernivåer och flera andra funktioner. Det är extra viktigt att kroppen får de näringsämnen den behöver under perioder av diet och träning, för att du skall orka med. Trots allt är det din vilja, din träning och ditt mål som sätter gränserna för hur långt du kommer. 

Kvantitet: 90 kapslar
Portionsstorlek: 3 kapslar
Portioner per förpackning: 30 portioner

Dosering: Intag 3 tabletter dagligen: 1 tablett före frukost, 1 före lunch och 1 före middag. Drick även ett glas vatten till varje tablett.

Näringsvärde per dagsdos (3 kapslar)
Energi 5,2 kcal
Fett
 - varav mättat fett
0,46 g
0,02g
Kolhydrater
 - varav sockerarter
0,21 g
0 g
Fiber 0,1 g
Protein 0,01 g
Salt 0 g
Järn 14 mg
Zink 6 mg
Jod 75 mcg
Krom 25 mcg
Pantotensyra 6 mg
Niacin 4,5 mg
Vitamin B6 1,3 mg
Folsyra 195 mcg
Vitamin B12 2,2 mg
Övriga aktiva ingredienser
L-karnitine (L-larnitine l-tartrate, acetyl-l-karnitin HCI) 716 mg
HCA (hydroxicitronsyra) 225 mg
CLA (konjugerad linolsyra) 225 mg

Ingredienser: L-karnitin-blandning 44% (L-karnitin L-tartrat, acetyl L-karnitinhydroklorid), CLA-pulver 16% (innehåller mjölk och soja), extrakt av Garcinia cambogia 16%: Gelatin, färgämne (titandioxid, järnoxid, svart), vitaminer och mineraler, 3% (ferrofumarat, zinkoxid, 0,38% kalcium D-pantotenat, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid, cyanokobalamin, pteroylmonoglutaminsyra, krom (III) Klorid hexahydrat, 0,007% kaliumjodid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalt av fettsyra, kiseldioxid), extrakt av cayennepeppar, svartpeppar-extrakt.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499