Kategorier

Mega HMB 90caps

Scitec

Utvecklad för att användas vid hård träning, tävling eller perioder med mindre träningsintensitet.

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

MEGA HMB 90caps

900 mg ß-hydroxy ß-methylbutirate per kapsel

MEGA HMB innehåller nästa dubbla dosen jämfört med scitec vanliga HMb kapslar. Hmb är en metabolit av den grenade aminosyra Leucin. Det behövs i kroppen för att starta muskeuppgyggnaden och producera engergi vid hårdare ansträgning. Hmb har också visats öka musklernas återhämtningsförmåga och reparation.

HMB är ett ett perfekt tillskott för dig som vill:

  • Påskynda återhämtning efter träning
  • Minska muskelnedbrytning vid träning
  • Öka styrka och mjölksyretröskel.
  • Öka fömågan att bygga muskelmassa

MEGA HMB är utvecklar för att användas så väl i samband med hård träning i samband med tävling som vid perioder med mindre tränings intensivitet. HMB kan användas under längre perioder

Bruksanvisning: Ta 3 x 1 kapsel dagligen tillsammans med måltider. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam kost, inte istället för mat.
Ingredienser: Kalcium β-Hydroxy β-Metylbutyrat Monohydrat, Bovint Gelatin, Klumpförebyggande medel (Magnesium Stearat), Färg (Titandioxid, Brilliantsvart BN, Svart Järnoxid)
Innehållsmängd: 90 kapslar– 30 portioner


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499