Kategorier

Metalshake, Swedish Supplements Edition

Swedish Supplements

Innovativ lyxshaker i flera snygga färger!

Lagerstatus: Slut i lager

269 kr

Exklusiv, lyxig  och multifunktionell shaker i gedigen design!

MetalShake Swedish Supplements Edition är en svensk uppfinning avsedd att göra ditt aktiva liv lite enklare, lite snyggare och lite miljövänligare. MetalShaker består av rostfritt stål samt PP-fiber som är 100% återvinningsbart. Detta resulterar i minsta möjliga påverkan på både dig och miljön.

  • Tillverkad av rostfritt stål och återvinningsbar PP-Fiber.
  • Unik design inspirerad av svenska flaggan!
  • Inkluderad ispuck som håller innehållet fräscht!
  • 2st smarta extrabehållare som enkelt fästes under shakern!
  • Hållbar design som håller tätt!
  • Smaker och dofter fäster inte i materialet!

Shakern består i huvudsak av fyra delar som arbetats till perfektion: Locket, huvudbehållaren, ispucken och det rostfria nätet.

Det läckagefria locket har en unik utformning som ser till att hålla shakern ordentligt tät med hjälp av en djup twist-lock-design. Snap-on korken håller givetvis också tätt, även under tunga, skakande rörelser. 

Nätet är rostfritt och är försett med en ny hålstorlek som utklassar andra alternativ på marknaden genom att förse dig med klumpfria, jämna shakes på endast några sekunders skakande.

Huvudbehållaren av rostfritt stål rymmer upp till 550 ml. MetalShake logotyp är ingraverad och stämplad ton-i-ton på ett stilfullt sätt för att inte sticka ut för mycket.

Ispucken som är tillverkad i PP-fiber passar i tillbehörsfacken används för att hålla shakern och dess innehåll svalt i 4-6 timmar. Förvara den i frysen och lägg den i det mellersta förvaringsfacket när du ska ha med dig vätska till träning eller utflykt för en fräschare proteindrink eller godare mellanmål.

Utöver dessa grundegenskaper är svenska MetalShake även försett med två extrafack som du enkelt kan skruva till under shakern om du behöver extra förvaringsutrymme. Dessa ger dig mängder av möjligheter för att optimera ditt aktiva liv. 

  • Lägg ispucken i det översta facket för att hålla din shake sval och fräsch!
  • Förvara pulver, piller eller andra kosttillskott!
  • Använd som förvaring för dina nycklar, smycken, pengar eller andra småsaker!

Extrabehållarna till MetalShake tas enkelt av eller på med hjälp av några få vridningar, men sitter stabilt på plats. Shakern funkar givetvis utmärkt utan dessa, om du önskar en mindre, smidigare shaker. Grunden i flaskan är gjord av 304 rostfritt stål (18-8) som står emot all vanlig rost. Detta material stöter bort smak/doft, för en långvarig hållbarhet.

Alla delar är möjliga att diska i diskmaskin, men vi rekommenderar handdisk, då den höga temperaturen i moderna diskmaskiner kan riva av färg från shakern om man har otur, detta går ej att reklamera. Det rekommenderas inte att lagra vätskor i flaskan när du har den i väskan.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499