Kategorier

Micro Whey Active 4kg Limited Edition!

Choklad, jordgubb, vanilj och päronvanilj! Fyra smaker i en burk!

Lagerstatus: I lager

749 kr 559 kr

SELF Micro whey active 4kg
4st 1kg-påsar i hinken

Micro whey active är ett vassleproteinisolat av mycket hög standard med hela 84% proteinhalt! Innehåller väldigt låga halter av fett och kolhydrater, vilket gör detta protein till ett perfekt tillskott för dig under deff, diet eller träning. Det är också en av Selfs absoluta storsäljare, och är vida omtalad för sina goda smaker samtidigt som råvaran är av absolut "top of the line" Vassleisolat med minimalt av kolhydrater, fett och maximalt av protein, hela 84%

För att ge dig en varierad och härlig smakupplevelse när du gör dina proteindrinkar, smoothies, pannkakor eller mellanmål har Self tagit fram denna specialprodukt som innehåller de fyra populäraste smakerna ur deras sortiment!

Smakerna som är inkluderade är följande:

  • Chocolate
  • Pear/Vanilla (Päron/Vanilj)
  • Strawberry
  • Vanilla

En riktigt härlig blandning av utsökta smaker!
Sötad med sukralos. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.