Kategorier

Micro Whey Fit'N'Fast

Self Omninutrition

Måltidsersättning - Lättsmält och lättupptagligt vassleprotein med växtfiber och fettförbrännande faktorer.

Lagerstatus: Slut i lager

319 kr 299 kr

Måltidsersättare för personer med fettminskning som målsättning. Lättsmält och lättupptagligt vassleprotein med växtfiber och fettförbrännande faktorer. Ger en mättnadskänsla som varar längre och lämpar sig utmärkt för personer som smidigt vill skapa ett kaloriunderskott utan att minska på proteinintaget.

Finns i 3 goda smaker, ”bara att blanda med vatten”.

Micro whey DIET (MWD)innehåller proteiner, fibrer och komplexa kolhydrater. Vilket gör den till en perfekt måltidsersättning.

Förutom att du genom att byta ut 2-3 av dina måltider mot en portion Micro whey Diet får ett lagom stort kaloriunderskott som leder till viktminskning har vi tillsatt ämnen i MWD som hjäler din viktminskning på traven.

  • Tyrosin Ökar din fettförbränning genom att öka halterna av T3 i din kropp, dessutom hjälper tyrosin dig att hålla skärpan och humöret under en diet. 
  • Krom Minskar kolhydrat och sötsuget
  • Grönt Te Har en mängd positiva hälsoegenskaper och hjälper dig gå ner i vikt. 
  • Carnitin Ökar din kapacitet att bränna fett.

Smak: Choklad, Vanilj och Jordgubb


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499