Kategorier

Iso Whey PREMIUM 1kg

Self Omninutrition

Extremt högvärdigt protein på 96%+ proteinhalt!

Lagerstatus: I lager

459 kr

Self Omninutrition Iso Whey Premium – Maximal koncentration av aminosyror med ett mycket högt proteininnehåll.

Specialbehandlat vassleisolat från Self Omninutrition med specifika proteinfraktioner förstärkt med glutaminpeptider och har en proteinhalt på upp till 96%. Ett proteintillskott med maximal koncentration av aminosyror samt har en väldigt hög proteinhalt. En fett - och kolhydratfri formula med marknadens högsta proteinprofil. 96% proteinhalt.

Self Omninutrition utmanar all konkurrens med det här specialutvecklade vassleproteinisolatet med speciella proteinfraktioner, berikad med glutaminpeptider.

Beroende av dess specifika proteinfraktioner har den ett snabbt upptag och är därför ett perfekt tillskott att ta efter träningen.
Micro Whey Premium är ett proteintillskott med maximal koncentration av aminosyror och ett väldigt högt innehåll av protein. Det har det absolut bästa proteininnehållet på marknaden, hela 96% protein per 100 gram (version utan smak). Micro Whey Premium har en fettfri- och kolhydratfriformel.

Tack vare att den är mycket lättlösligt så kan en mycket hög koncentration av aminosyror erhållas per färdig dryck. Produkten är laktos och glutenfri samt snäll mot magen. Peptiderna hjälper till att bevara muskler, stärka immunförsvaret och stödja maghälsa, samt upprätthålla sunda tillväxthormonnivåer.

  • Proteinhalt på 96%
  • Laktos och glutenfri
  • Extrem koncentration
  • Berikad med glutaminpeptider

Exakt vad dina muskler förtjänar – hård träning, mat och tillväxt.

Smaker: choklad, jordgubb, vanilj & naturell.
Dosering: Blanda 2 skopor med 2-3 dl vatten
Innehållsmängd: 1 kg - 25 serveringar

Näringsvärde per 100 g per 40 g
Energi 384 kcal (1600 kJ) 154 kcal (640 kJ)
Fett
varav mättat fett
0 g
0 g
0 g
0 g
Kolhydrater
varav sockerarter
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein 96 g 38,4 g
Salt 0 g 0 g
Glutamin-peptider (alanine L-glutamine) (GLNPEP) 15 g 6 g

Ingredrienser: Vassleprotein isolat (lactoprem98) (mjölk), alanin L-glutamin (GLNPEP)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499