Kategorier

Milkpro 1kg

Dalblads

Kaseinprotein i toppklass från Dalblads!

Lagerstatus: Slut i lager

398 kr

Milkpro är en ny proteinprodukt för dig som vill bygga muskler och tappa fett. Proteinkällan är kasein, vilket gör att produkten mättar bättre än mer traditionella proteintillskott baserade på vassleprotein. Samtidigt kompromissar Dalblads inte med proteinkvaliteten, som är bland de högsta tänkbara!

Högsta kvalitet
Milkpro är framtagen från lokala mjölkråvaror. Det betyder korta leveranssträckor och korta leveranstider mellan producent och konsument. Detta säkerställer att slutprodukten alltid håller högsta tänkbara kvalitet. Milkpro är dessutom bara försiktigt pastöriserat istället för autoklaverat, vilket skonar många känsliga aminosyror och ytterligare fungerar som kvalitetsgarant. Proteinhalten är hela 85 procent samtidigt som innehållet av fett, kolhydrater och laktos är försumbart lågt. Aminosyrasammansättningen är av högsta kvalitet med rikliga mängder muskelskyddande BCAA och extra mycket muskelbyggande glutamin.

Varför kalcium?
Milkpro innehåller rikliga mängder kalcium (1-1,5% av torrvikten). Kalcium är nödvändigt för att ge skelettet styrka, men behövs också för att våra muskler ska kunna spännas. Temporär kalciumbrist är vanligt bland idrottare och bland de vanligaste symptomen på detta är muskelkramper och försämrade fysiska prestationer. Kalcium kan dessutom underlätta viktminskning och öka förbränningen enligt flera studier, vilket förstås är bra för den som vill minska i kroppsfett.

Milkpro är dessutom fattigt på vätskebindande natrium och rikt på kalium. Tillskottet innehåller mycket låga nivåer av järn och koppar, vilket gör det extra lämpligt för den som konsumerar mycket proteinpulver.

För vem?

  • För dig som inte vill öka vikt .
  • För dig som vill minska i kroppsfett enbart. 
  • För dig som vill bygga muskelmassa.
  • För dig som vill prestera bra vid uthållighetsträning.
  • För dig som vill ha en högkvalitativ proteinkälla efter träningen.

Förpackningsstorlek: 1kg
Smaker: choklad, jordgubb, vanilj
Vi rekommenderar: 30g (ca 1 dl) till 2,5 dl vätska 2-3 gånger om dagen.

Näringsdeklaration
Innehåll Per 100g
Energi 1447 kJ
353 kcal
Protein 85 g
Kolhydrater 1 g
varav sockerarter 1 g
Fett 1,5 g
varav mättat fett 1 g
Kostfiber 0 g
Natrium 0,360 g

Ingredienser: Kalciumkaseinatisolat, *fettreducerad kakao, arom, **betakaroten (färg), aspartam, acesulfam K, sackarin, *** rödbetsextrakt (färg).
*Choklad
**Vanilj
***Jordgubb


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499