Kategorier

Mivitotal Premium

Hela Pharma

Förbättrar uthålligheten
Verkar uppiggande

Lagerstatus: Slut i lager

289 kr 259 kr

Mivitotal Premium

Mivitotal Premium är vår senaste produkt. Ett komplett kosttillskott som berikats med en noga utvald frukt och bärmix från naturen. Dessutom innehåller den högvärdiga betaglukaner som är viktiga för din kropps naturliga försvar.

Mivitotal Premium är ett av marknadens mest potenta kosttillskott. Mivitotal Premium innehåller fler än 100 vitaminer och mineraler, vattenlösligt Q10, alfalfa, psyllium samt bioflavonoider I frukt och bärmixen ingår: Quercitin, Lykopen, Hesperedin och Citrus bioflavonoider Naturliga och kraftfulla flavonoider som alla har sina egna och speciella egenskaper. De skyddar kroppen och bygger upp dess funktion och försvarssystem. Du får kraft och ork för mer än bara det du måste göra i vardagen. Det innebär fler pigga dagar för arbete, träning eller för att ”bara” må bra och njuta av livet.

Dosering:
1-2 msk ( 15-30 ml) 2 gånger per dag, tillsammans med måltid. Omskakas före användning. Kan med fördel blandas med t ex vatten för att få en mildare smak. Doseringen bör inte överskridas.

Förpackning:

1000ml

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499