Kategorier

Muscle Amino Fusion

Self Omninutrition

Unik sammansättning med essentiella aminosyror!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 149 kr

Oavsett målsättning måste man få i sig vissa viktiga aminosyror för att få ett bra resultat av träningen. Muscle amino fusion Innehåller alla aminosyror som kroppen behöver för att klara av de påfrestningar som hård träning medför. Unik sammansättning med essentiella aminosyror och tillväxtfaktorer. Smaksatt pulverlösning ”bara att blanda med vatten”. Fettfri och sockerfri.

Muscle Amino Fusion från SELF är en väl sammansatt blandning av de essentiella aminosyrorna kombinerat med L-Glutamin, DAA, Zink,  Magnesium och D-Vitamin. Självklart är produkten helt fri från kolhydrater och socker!

Muscle Amino Fusion har det där lilla extra, genom att kombinera testosteronhöjande ingredienser med anabola och antikatabola aminosyror kan du uppnå större effekt än vanligt. Detta är ett oerhört prisvärt aminosyretillskott för dig som vill ha maximal tillväxt och återhämtning.

Smak: Orange Breezer, Wild Berry
Storlek: 500g


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499