Kategorier

Muscle Army Female PAKET!

Scitec

Äntligen ett paket för de damer som väljer att vandra krigets hårda väg.

Lagerstatus: Slut i lager

999 kr 849 kr

Muscle army är serien för dig som inte ger upp, för dig som har viljan och modet att kämpa tappert trots motgångar och tuffa tider. För dig som är en sann krigare!

Vi har samlat de hårdaste och effektivaste produkter från Scitecs "Muscle Army"-serie för att ge dig ett komplett krigarpaket!

Warrior Juice - Vad är väl en krigare utan muskler? Vad är väl muskeluppbyggnad utan protein? Warrior juice är ett grymt proteintillskott som garanterat ökar din potential att bli en krigare till slut. Med hälften vassle och hälften odenaturerat micellärt kasein är detta ett välbalanserat proteintillskott som kan användas dygnet runt, men gör sig absolut bäst efter träning. Extra tillsatt C-vitamin, L-glutamin och Arginin för att ytterligare öka muskeltillväxt och motverka trötthet! (Troligtvis använde amazon-kvinnorna Warrior Juice, och det var därför deras matriarkat var så pass stabilt.)

Crea Combat - Explosiv styrka och outtröttlighet är egenskaper varje soldat bör ha. Därför kommer du inte att bli besviken på vad Crea combat levererar! Ett grymt komplex av 11 viktiga ingredienser för din styrka och energi, varav 5 olika kreatinsorter. L-leucin är tillsatt för ökad muskeltillväxt.

Heavy Duty - En trasig soldat gör ingen nytta i strid. Se till att ta väl hand om din kropp, dina leder och dina vävnader. Heavy Duty ser till att hålla hela kroppen i toppenskick, och ger dig de optimala förutsättningarna för att träna mer och undvika skador.

Som bonus ger vi bort en fräsch "Muscle Army Azalea Tee" till alla krigare som väljer detta paket!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499