Kategorier

Muscle Factor, 150 caps

Scitec

HMB och Forskolin. Effektiv muskelökning!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Den nya WOD Crusher-Serien (Work out and diet) från Scitec är speciellt utvecklad för att hjälpa dig att klara av den tunga träning och den hårda diet på din väg mot strandkroppen, tävlingsformen eller ditt nya välmående liv! Det finns inga genvägar till en vältränad kropp, men WOD Crusher-serien hjälper dig på vägen dit.

Muscle Factor innehåller en väl genomtänkt blandning av HMB, Forskolin, Kalcium och Vitamin D för att se till att din kropp har de ultimata förutsättningarna för återhämtning och muskeluppbyggnad under hård träning och diet. Som en del av Scitecs WOD-serie, är den optimerad för användning i samband med funktionell träning, t.ex. Crossfit.

  • HMB (Beta-Hydroxy Beta-Methylbutuyrat) - Detta antikatabola ämne bildas när Leucin bryts ned i musklerna. Genom att tillföra HMB som kosttillskott kan du motverka nedbrytningen av Leucin, vilket ger en ökad muskeltillväxt. Detta är ett säkert och effektivt sätt att öka muskelmassa samtidigt som det ökar fettförbränningen och ökar din uthållighet.
  • Forskolin - Detta växtextrakt startar en kedjereaktion i kroppen genoma tt aktivera ett enzym. Effekten blir att cellerna får hjälp att omvandla fett till energi, ocha tt ämnesomsättningen ökar. Detta bidrar till ökad fettförbränning. Det finns också studier som visar på att Forskolin ska ha positiva effekter för muskeluppbyggnad genom att öka den naturliga testosteronproduktionen.
  • Vitamin D - Finns med för att ge din kropp stöd under hård träning och diet. Gynnar ditt immunförsvar och har en mängd andra fördelar för ditt välmående.
  • Kalcium - Är viktigt för dig som tränar hårt, då det bidrar till energimetabolismen och har en viktig roll i musklernas funktionalitet.
  • Denna kombination bildar en mycket användbar mix som är speciellt designat att användas i funktionell träning, men fungerar mycket bra för vilken typ av träning som helst.

 

Dosering: Intag 5st kapslar om dagen. 2st till frukost, 2st till lunch och 1st till middagen.
Allergiinformation: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.
Mängd: 150 kapsular - 30 portioner
Ingredienser: Calcium Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate Monohydrate, Capsule, Shell (Bovine Gelatin; Color: Titanium Dioxide), Coleus forskohlii (Root) extract, (10% Forskolin), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Cholecalciferol.

 

 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499