Kategorier

Muscle Speed

Self Omninutrition

Sjukt effektiv pre-workout till kanonpris!
Utförsäljning av kraftfull prestationshöjare!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 199 kr

En av de grymmaste prestationshöjarna på marknaden!

UTFÖRSÄLJNING, KANONPRIS!
OBS. Då pulvret i Muscle Speed är hydraliserande har den dragit åt sig fukt, och därför hårdnat. Dock är den fullt brukbar och ger utlovad effekt vid användning.   


Intense workout stimulant, All you need is one!

Koncentrerad formula för ökad prestationsförmåga. Tas innan träning - träningspasset blir mer givande och leder till bättre långsiktiga resultat. Speciellt framtagen för att öka prestationsförmågan vid gymträning men kan användas av alla atleter.

Innehåller rhododendron extrakt som traditionellt andvänts för bättre luftvägsfunktion, och niacin samt vitamin B12 som bidrar till att upprätthålla en psykologisk funktion och minskad utmattning i kombination med en hälsosam livsstil. Finns som smaksatt pulverlösning.

Smak: Päron, Vattenmelon
Storlek: 250g


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499