Kategorier

Muscle ZMA 120 caps

Self Omninutrition

Förbättra återhämtning och tillväxt!

Lagerstatus: I lager

199 kr

Zinc, Magnesium och vitamin B6 påskyndar återhämtning efter träning och skador. ZMA minskar dessutom risken för muskelkramper och sträckningar, och har visat sig ge bättre sömn.

Intag av Self ZMA minskar nivåerna av proteinet SHBG i blodet vilket gör att du får mer fritt testosteron i kroppen. Testosteron ökar muskelmassan och återhämtningen.

Zink, Magnesium och vitamin B6 förbrukas snabbt vid hård träning och brister på någon av dessa är vanlig bland idrottsmän. Magnesium har en lugnande effekt och ZMA ska därför tas innan läggdags. Pantotensyra bidrar till syntesen och metabolismen av steroidhormoner.

  • Testosteronökande
  • Brist vanlig hos idrottsmän
  • Zink, Magnesium och vitamin B6

Doseringsförslag:
1 tablett på tom mage 1 timme före sänggående.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499