Kategorier

MWA Lactose Free Julspecial

Self Omninutrition

100% Laktosfritt proteinpulver
Perfekt för dig som är extra känslig mot laktos.

Lagerstatus: Slut i lager

366 kr 249 kr

Julerbjudnande från gymtomten!
Just nu 3st BCAA 5000 på köpet! 

Laktosfritt proteinpulver

  • Perfekt proteinkälla dig som är extra känslig mot laktos.
  • Lättsmält och lättupptagligt för kroppen.
  • 100% laktosfri vassleprotein förstärkt med aminodipeptider.
  • Endast 0,3% fett i färdig dryck.

Self Laktosfritt proteinpulver,  Micro Whey Lactose Free är en perfekt proteinkälla dig som är extra känslig mot laktos. Lättsmält och lättupptagligt för kroppen. 100% laktosfri vassleprotein förstärkt med aminodipeptider. Endast 0,3% fett i färdig dryck.

Vassleprotein har ett högt näringsvärde och är naturlig rik på viktiga aminosyror. Micro Whey Lactose Free innehåller certifierad "Good Whey" - vassle fri från mjölk från hormonbehandlade kor och inga kemiska processer, och självklart fri från laktos.

Laktos är ett mjölksocker vilket orsakar matsmältningsproblem hos personer som är laktosintoleranta. Högkoncentrerad soja- och äggprotein har varit deras främsta proteinkälla i form av kosttillskott. Micro Whey Laktosfri gör det möjligt att njuta en proteindrink utan att magen krånglar. Micro Whey Lactose Free möjliggör kravet för en kost med stor andel protein lättas, speciellt viktigt för aktiva personer.

Ingredienser:
Laktosfritt vassleproteinisolat från möjlk, Glycipep (I-alanine, glycine- I-Iysine), emulgeringsmedel (E322 solros), sötningsmedel: sukralos. Produkten ersätter inte en allsidig kost. Producerad i en fabrik som hanterar mjölk, ägg och soja. förvaras torrt och svalt, oåtkomligt för barn.. Rådfråga läkare innan användning av senna produkt om du ammar, är gravid eller medicineras.

Finns i 3 goda smaker choklad, jordgubb och vanilj ”bara att blanda med vatten”.

Förpackning: 1kg

För en laktosfri proteindrink med låg fetthalt (0,3%) tillsätt 30g (1 skopa ca) pulver med 3dl vatten in en shaker, skaka den i 30 sek.
Vassleprotein är lättsmält och lättupptagligt för kroppen, och en perfekt proteinkälla för alla personer med en aktiv livstil. Vassleprotein har ett högt näringsvärde och är naturligt rik på viktiga aminosyror. Laktosfritt proteinpulver, Micro Whey Lactose Free är fri från kemisk behandlad vassle och mjölk från hormonbehandlade kor.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499