Kategorier

Myomax hardcore 1,4kg

Scitec

Prestation och återhämtning i samma produkt!

Lagerstatus: Slut i lager

379 kr

Det här är produkten som innehåller ALLT.

Allt väsentligt, det vill säga. Med en toppmodern och banbrytande formula ser Scitecs Myomax Hardcore till att din kropp får i sig alla näringsämnen den behöver för att du skall orka slita som en oxe, samtidigt som den bidrar med protein, kolhydrater, kreatin och mycket mer för att både hålla din presationsförmåga på topp, men också att hålla din kropp i toppskick.

Proteinet i Myomax Hardcore kommer från flera proteinkällor, för att skapa en komplettare aminosyrebalans. Hela 42g protein ingår i en portion. Som om inte det vore nog, så innehåller varje portion även 10g extra tillsatta fria aminosyror. Det är ju fenomenalt!

Förutom protein, innehåller den även kolhydrater, ca 63g per portion. Detta är inga onödiga kolhydrater, och är inte heller fult av socker, utan endast viktiga kolhydrater noggrant utvalda för att maximera din muskeluppbyggnad. Denna unika kolhydratblandning består av Waxy Maize och Palatinose, som kompletterar varandra på ett exeptionellt sätt.

Nu har vi gått igenom grunden, detta skulle kunna vara nästan vilken produkt som helst (fast bättre). Nu kommer vi till det som gör att Myomax Hardcore är just Hardcore.

Denna produkt har flera grymma, aktiva ingredienser. Bland annat 5,5g kreatin monohydrat per servering. Kreatinmonohydrat är den mest studerade kreatinsorten, och det är vetenskapligt bevisat att den har mycket goda egenskaper inom explosiv träning. Som om inte detta vore nog, innehåller den ett helt komplex av kreatin, som är designat för att hjälpa dig att nå dina mål.

Om du inte är säker än, på varför detta är produkten som gäller, glöm inte att väga in detta. Det finns ytterligare ett komplex i Myomax hardcore. "Beta-Matrix".
Ett komplex för att ge dig mer kraft i träningen, och för att ytterligare öka den anabola effekten av din träning samt maximera ditt upptag av aminosyror. Huvudingredienserna här är Beta-alanin, HMB och AAKG. Dessa arbetar i synergi med varandra och ökar din prestationsförmåga och förutsättningarna för din muskeltillväxt.

Det finns även en del tillsatta anti-oxidanter för att hjälpa din kropp att återhämta sig från dina monsterpass, och för att se till att din kropp är i balans.

Bruksanvisning
Blanda 140 gram (ca 4 skopor)med 500 ml vatten. Drick en portion om dagen, helst direkt efter träning (eller hälften före, hälften efter). Ytterligare en portion kan eventuellt tas vid annat tillfälle. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Allergi information: Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Smak: Choklad
Innehållsmängd: 1400 g - 10 portioner

Ingredienser:
Maltodextrin, Proteinblandning (Instantiserat Vassleproteinkoncentrat, Odenaturerat Micellär Kasein, PeptoPro® Mjölkproteinhydrolysat Tillhandahållande ~60% Små Aminosyre Peptider), Kakaopulver (10-12%), Kreatinmatris (Kreatin Monohydrat, Mikroniserat Kreatin Monohydrat, Kreatin Citrat, Kreatin Fosfat, KreAlkalyn® pH buffrat Kreatin Monohydrat, Kreatin Pyruvat), Smak (Choklad), Beta-Alanin, Dextros, Kalcium Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrat, L-Glutamin, L-Leucine, L-Treonin, Taurin, L-Alanin, L-Arginin, Palatinose™ (isomaltulos), Waxy Maize, Förtjockningsmedel (Xantangummi), L-Valin, Natriumklorid, Avena sativa extrakt, L-Fenylalanin, L-Tyrosin, Artificiellt Sötningsmedel (Acesulfame K, Sukralos), Momordica charantia extrakt, Kalcium Pyruvat, Coleus forskohlii extrakt (10 % Forskolin), L-Karnitin L-Tartrat, L-Isoleucin, Magnesium Oxid, Bromelain, Papain, Alfaliponsyra, Alfa-Ketoglutarat Kalcium, BioPerine® Piper nigrum extrakt, Zink Sulfat Monohydrat, Niacinamid, Folsyra, Krompikolinat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499