Kategorier

Na14 Dab-on, 50ml

Na14

Effektiv, doftfri deodorant som eliminerar lukten av svett!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr 79 kr

Den doftfria räddningen!

Nöjda användare
"I dag så skulle jag inte klara mig utan denna produkt." "Känns som min nya kärlek." Jag kommer alltid att använda Na 14, den förändrade mitt liv." 

Läs mer om Na14 

Trött på att lukta illa? Då har du hittat rätt. Na14 Dab-on är en miljövänlig och skonsam deodorant som rekommenderas av astma och allergiförbundet. Då den är helt fri från doft är den även rekommenderad av patientföreningen hyperhidros, vilket gör det utmärkt att använda på offentliga platser av respekt för doftöverkänsliga.

Na14 är en unik produkt som effektivt eliminerar svettlukt, utan att försöka dölja den bakom ett moln av parfym. Deodoranten är väldigt dryg, så det räcker att dabba på en tunn hinna där du brukar svettas.

Vid utvecklingen av Na14 har endast använts ingredienser som är snälla mot både miljö och människa. Na14 är helt fri från parfym, alkohol, aluminiumsalter, biocider och parabener. Den unika formulan är baserad på en kombination av naturligt förekommande oorganiska salter som kan binda bland annat lukten av svett.

Innehåller 50 ml.

Innehållsförteckning: Aqua, Sodium Bicarbonate, Sodium Sulphate, Sodium Carbonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Produkten uppfyller samtliga krav i EU:s kosmetikaförordning 1223/2009. Produktinformationsdokumentet (PI-filen) innehåller: En säkerhetsrapport som består av del A respektive del B utförd och bedömd av Cosmetox AB, Linköping. Hudirritationstest (in vitro) utfört av BSL Bioservice, Germany. Produkten är inte hudirriterande. Belastningstest (=effektivitetstest av konservering) enligt Ph.Eur. metod. Stabilitetstestad och kan märkas med hållbarheten öppen burk 12M. GMP-certifikat från producenten. All produktion sker enligt striktaste standarder och regler för kvalitet, hygien och miljö. Produktionen är certifierade enligt ISO 9001 respektive ISO 13485 (Medicintekniska produkter) och följer den rekommenderade standarden ISO 22716 (GMP för kosmetik). Dessutom sker all beredning och fyllning i renrum.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499