Kategorier

Nanox CLA 1000, 90 caps

Nanox

CLA - Konjugerad Linolsyra

Lagerstatus: Slut i lager

209 kr

CLA 1000 från Nanox Nutriceuticals innehåller hela 1000mg ren konjuglerad linosyra per kapsel.

CLA (Conjugated Linoleic Acid), konjugerad linolsyra, är en transfettsyra som används som kosttillskott

CLA, konjugerad linolsyra, är en grupp fettsyror av familjen Omega-6 som fått sitt namn tack vare sin kemiska struktur. Naturligt får vi i oss CLA genom kött och mjölk från idisslande djur, men fettsyran kan enbart bildas när djuren äter färskt gräs.

CLA är en grupp fettsyror som består av minst 28 olika varianter av linolensyra som är en omega-6 fettsyra. Den som är mest förekommande i vår kost är cis-9, trans-11 CLA som finns främst i kött och mejeriprodukter.

Dosering: Ta 1-2 softgel-kapslar på morgon, lunch och kväll i samband med måltid.

Information: Detta är ett kosttillskott för idrottare, kan ej ersätta en varierad kost. Endast för friska individer över 18 år.

Varning: Överskrid ej rekommenderad dosering. Håll utom räckhåll för barn. Använd ej under graviditet eller amning. Inte lämplig för vegetarianer. Produkten innehåller kapslar av nötursprung.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499