Kategorier

Nebula Leggings

Anarchy Apparel

40%

Storslagen design, läckra färger och underbara kontraster!

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 299 kr

Intergalaktiskt snygga träningstights med storslagen design!

Nebula Leggings från Anarchy Apparel är förstummande tuffa. Den träffsäkra designen som tydligt inspirerats av ett av universums vackraste fenomen; nebulosa, Djupet, färgerna och formerna  sätter vår lilla värld i perspektiv  som överväldigar och lugnar på samma gång.

Anarchy Apparel Nebula Träningstights har en drömsk design med moln-liknande mönster som blåser över tyget i läckra nyanser som skiftar mellan rött, gult och grönt. Den svarta loggan över ena låret bryter av på ett stilrent sätt som tar oss tillbaka ner på jorden. Matcha gärna med Nebula Sport Bra för en verkligt helhjärtad rymdsatsning, eller använd med valfri topp som du tycker matchar snyggt till detta mästerverk!

Material: 100% Polyester/Lycra.
Tvättas efter tvättråden.

Observera att Anarchy Apparel träningstights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Anarchy Apparel tights och till exempel kardborre, skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499