Kategorier

Nem Forte, 36 caps

Scitec

Ta hand om din kropp och dina leder.

Lagerstatus: Slut i lager

259 kr

Den nya WOD Crusher-Serien (Work out and diet) från Scitec är speciellt utvecklad för att hjälpa dig att klara av den tunga träning och den hårda diet på din väg mot strandkroppen, tävlingsformen eller ditt nya välmående liv! Det finns inga genvägar till en vältränad kropp, men WOD Crusher-serien hjälper dig på vägen dit.

Skador är ett av de största hindren för dig som tränar, en skada kan vara ivägen länge, och förstöra eller försena dina mål länge. Just därför är det extremt viktigt att du tar väl hand om dina leder och ser till att din kropp är i toppskick inte bara på utsidan, utan också på insidan. Det är ditt ansvar att arbeta skadeförebyggande om du vill uppnå resultat.

Med hjälp av NEM (Naturligt äggskalsmembran) som är huvudingrediensen i Nem Forte kan du förebygga och behandla ledvärk och ledskador. Det är vetenskapligt bevisat att äggskalsmembra är mycket effektivt vid behandling och lindring av ledsmärtor, och att de flesta märker av en lindring efter endast 7-9 dagar.

Detta kombinerat med Vitamin C och Mangan ger en komplett hälsoprodukt för dig som är mån om att hålla dina leder i toppskick, och som vill hålla dig frisk och kry för att på så sätt ha de bästa förutsättningarna för att prestera väl.

Nem Forte är designad att användas vid funktionell träning som crossfit, men fungerar väldigt bra vid bruk oavsätt vilken aktivitet du utövar, lederna mår alltid bra av att smörjas då och då.

Dosering: Intag 1 kapsel om dagen i samband med måltid.
Allergiinformation: Använd inte om du är allergisk mot ägg! Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.
Mängd: 36 kapslar - 36 portioner
Ingredienser: NEM® (Natural Eggshell Membrane), Capsule Shell (Gelatin; Color: Titanium Dioxide), Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate), Ascorbic Acid, Manganese Sulfate Monohydrate.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499