Kategorier

New Champion Tights

Gavelo

Träningstights för vinnare!
Snygg, enkel design som är lätt att matcha kläder till!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr 99 kr

OBS. Väldigt små i storlekarna.

New Champion Tights från Gavelo gör sin come-back med bravur, och har kommit för att stanna. Utrustade med en ny design, nytt material och förfinade sömmar är dessa träningstights skräddarsydda för att ta fram dina bästa former samt hjälpa dig att prestera optimalt, och med gott samvete.

Champion Tights har kvar sin enkla, tidlösa design med läckra färger som är lätta att matcha med linnen, skor eller t-shirt. Passformen är tight och midjan är utrustad med en bred linning, för ökad komfort och för att hålla tightsen på plats under intensiv träning.

  • Bred linning för maximal komfort!
  • Funktionellt material med god stretch!
  • Tillverkade med naturens bevarande i åtanke.
  • Exklusivt material som ej blir genomskinligt!

Det nya materialet är tillverkat av 73% rPET och 27% lycra. rPET är polyester som är tillverkat av återvunna PET-flaskor, vilket gör att tyget har minimal negativ inverkan på naturen och är väldigt skonsam mot våra begränsade naturliga resurser. 

Lycran i tyget ger tightsen sin bekväma stretch och garanterar att materialt inte blir genomskinligt! Alla tryck är sublimerade, invävda i tyget. Detta gör att trycken inte slits ut, utan alltid ser lika snygga ut!

Observera att Gavelo-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Gavelo Tights och skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499