Kategorier

Night recovery P.M Pak

Scitec

Komplex av viktiga ämnen att inta innan sängående.

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Komplex av viktiga ämnen att inta innan sängående.

Underlättar avslappning och ger dig en behagligare och värdefullare sömn.

Night Recovery från Scitec är en blandning av aminosyror, örter och vitaminer. Dessa ingredienser är noggrant utvalda av vetenskapsmän för att garantera att du får ut så mycket som möjligt av sömntimmarna.

BCAA, L-glutamin, Arginin, Lysin, Ornitin och L-Tryptofan. Denna kombination gör mirakel för både proteinsyntes, återhämtning, muskelökning och ser till att musklerna får mer syre.

Humle och Citronmeliss är en örtblandning som hjälper kroppen att hantera stress och hjälper till med sömn och avslappning, som i sin tur är extremt viktiga för både muskelökning och återhämtning.

Zink, magnesium och Vitamin B6 är en klassisk kombination som ofta är känd som ZMA. Denna blandning har många gynnsamma effekter och är ett väldigt viktigt tillskott. Bland annat bidrar denna blandning till följande:

  • Reglerar hormonell aktivitet och bidrar till normal testosteronproduktion.
  • Bidrar till normal proteinsyntes och bildandet av röda blodkroppar.
  • Bidrar till normal funktion av nervsystemet.
  • Minskar känslan av utmattning.
  • Bidrar till normal energimetabolism.
  • Skyddar cellerna mot oxidativ stress.

28 Paket - 28 Portioner
Ta hela innehållet i ett paket innan sänggående varje dag.

Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499