Kategorier

No Limit Fitnessband

OMPU

Prisvärda träningsredskap!
Gummiband med 5 olika motstånd.

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr

Ett paket med allt du behöver för träning i hemmet.

No Limit Fitnessband från Ompu innehåller gummiband med fem olika motstånd samt smidiga handtag med karbinhake-fästning. Påsen innehåller också två wristbands och ett dörrankare som du enkelt kan fästa i dörrspringan och träna enkelt med i hemmet.

Med fem olika motstånd är det bara du och din fantasi som sätter gränserna för träningen. Du kan fritt byta mellan de olika motstånden för att maximera eller anpassa träningen beroende på övningen du utför, haka bara ur karbinhaken och fäst i ett annat band.

Att träna med gummiband är en träningsform som ger goda resultat, och passar för alla människor, vare sig du använder det för rehab, för att fila på strandkroppen eller för att bygga muskler. Gummiband kan användas på enormt många sätt och du kan komma åt i stort sätt alla muskelgrupper med dessa redskap.

Eftersom de kommer i en smidig påse tar de väldigt lite plats och går utmärkt att ta med sig när du ska ut och resa eller bara behöver röja undan snabbt i hemmet, de får plats i en byrolåda.

  • Oändliga träningsmöjligheter!
  • Innehåller 5 gummiband med varierande motstånd.
  • Anpassa motståndet efter din förmåga och övning.
  • Innehåller även dörrankare och 2 robusta handtag.
  • Samt 2st wristbands som du kan fästa runt benen.
  • Kommer åt alla muskelgrupper!
Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499